LITIJUM IM JE BIO ŠANSA VEKA, A SAD SMAK SVETA! Vučić rasturio opoziciju: Jedna laž sustiže drugu!

Autor:

Vesti

26.08.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić stava da se ljudima mora predstaviti istinu.

LITIJUM IM JE BIO ŠANSA VEKA, A SAD SMAK SVETA! Vučić rasturio opoziciju: Jedna laž sustiže drugu!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući u "Nacionalnom dnevniku", govorio i o temi litijuma, navodeći da su politički protivnici sve naopačke okrenuli.

- Mogu da lažu koliko god hoće. Tako je i sa litijumom. Istim ljudima je litijum bio šansa veka, sada je smak sveta. A rasturili su ih naučnici, i govore im da ne pričaju gluposti, ali baš ih briga. I nastaviće da lažu, kažu da se kopa litijum u Vranju, Kraljevu... Lažu koliko god hoće - naglasio je Vučić, ističući da se ljudima mora predstaviti istina.

Ističe da on odavno zna da prepozna šibicare, i kaže da je mašinerija laži uključena u kampanju protiv projekta Jadar.

- Jedna laž sustiže drugu. Kažem im čekajte ljudi, imamo još dve godine da razgovaramo. Ja sam već pričao sa narodom, i tek ću! To ih baš posebno nervira. Naučni eksperti su rasturili njihove laži u param parčad. Moram i ja da sednem sa ovima iz Rio Tinta, pa da ih propitujem malo. Njihov je problem što ne umeju da se koncentrišu na rezultat - kazao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading