VUČIĆ VAM JE NAJGORA NOĆNA MORA! Brnabić RAZMONTIRALA Mariniku Tepić: "I dan danas kad vidite oglas za posao, vi se naježite"

Autor:

Vesti

21.08.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako se vratite ikada na vlast, trebaće vam 10 godina da ugasite sve fabrike koje je Vučić otvorio"

VUČIĆ VAM JE NAJGORA NOĆNA MORA! Brnabić RAZMONTIRALA Mariniku Tepić:  "I dan danas kad vidite oglas za posao, vi se naježite"

Foto: Tanjug/Sava Radovanović/Rade Prelić, Printscreen

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić odreagovala je na sramotni tvit Marinike Tepić, kojoj je zasmetalo što u Srbiji postoje radna mesta i konkursi za ista.

- Užas! Neko je oglasio radno mesto! Kakav skandal... Ljudi, za Đilasovu stranku i bivšu vlast izgleda da ne postoji gori pakao od otvaranja novog radnog mesta u Srbiji - zato su ih zatvorili pola miliona za 10 godina svoje vladavine. Zato nam je u njihovo vreme nezaposlenost prešla 26% (nezaposlenost mladih 51%). I dan danas kad vide oglas za posao oni se naježe. Čudo jedno. - poručila je Brnabić u svojoj objavi na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter)

 

 

- Vidite, mene raduje ovaj oglas i, s tim u vezi, baš svako novo radno mesto u Srbiji. Ja kad vidim ovaj oglas, vidim neku mladu osobu koja će početi da radi i da zarađuje, ili možda nekoga ko ima posao, ali će se vratiti u Loznicu za bolju platu, ili nekoga ko je izgubio posao kad se zatvorila Viskoza pa će sada dobiti dostojanstvo nazad i moći da priušti svojoj porodici neke stvari koje do juče nije mogao(la). - dodala je Brnabić.

Ona je dodala da ovaj oglas takođe znači da se ništa neće raditi bez ozbiljne Studije o proceni uticaja na životnu sredinu, a za koju su državi potrebni ljudi.

- Vidi mene....objašnjavam kao da je vama, u stvari, stalo do životne sredine.... - šaljivo je dodala predsednica Skupštine.

Dodala je da bi opziciji, ako se vrati na vlast, ponovo trebalo bar 10 godina da ugasi sve fabrike koje je Vučić otvorio.

A ja razumem da je vama Vučić najgora noćna mora - čovek je otvorio 550.000 radnih mesta i ne namerava da stane, a svako vas boli kao ovo! Ako se vratite ikada na vlast, opet će vam trebati 10 godina samo da ih sve ugasite, da se vratimo na nulu. Mnogo vam čovek posla i problema pravi.... - zaključila je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading