NAPAD NA PROSTORIJE SNS U KRAGUJEVCU: Napadač ciljao na deo prostorija sa Vučićevim likom

Autor:

Vesti

16.08.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre šest dana izvršen je napad na prostorije SNS u Novom Sadu

NAPAD NA PROSTORIJE SNS U KRAGUJEVCU: Napadač ciljao na deo prostorija sa Vučićevim likom

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu najoštrije osuđuje akt nasilja koji se dogodio večeras. 

Neodgovorni pojedinac, inspirisan i podstaknut nasiljem na koje svakodnevno pozivaju lideri opozicije posegao je večeras na prostorije Srpske napredne stranke u Kragujevcu, saopšteno je iz GO SNS Kragujevac.

- Napadač je ciljao deo naših prostorija na kojima je oslikan predsednik Republike Aleksandar Vučić. Aleksandar Vučić je neko ko je u proteklih deset godina od Kragujevca napravio industrijski centar razvojnih i modernih tehnologija – grad budućnosti - navodi se u saopštenju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu čvrsto ostaje na putu koji je trasirao predsednik Republike, dodaje se.

- Ostajemo posvećeni razvoju i napretku našeg grada i naše zemlje. Nasilnici i mrzitelji nas na tom putu neće zaustavuti - podvlači iz GO SNS Kragujevac.

Podsetimo, pre šest dana izvršen je napad na prostorije SNS u Novom Sadu, nakon čega se saopštenjem oglasio Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Sad.

- Ko nema program nasilje je njegova jedina politika. Srpska napredna stranka danima, mesecima i godinama upozoravamo da se iza politika o navodnoj borbi za demokrtatiju koju propagira opozicija krije politika podela, mržnje i nasilja. Da smo bili u pravu pokazuje činjenica da su, za sada, nepoznati nasilnici, ponovo razlupali prostorije Srpske napredne stranke na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu. Iste one prostorije koje je već jednom uništavao sin Borislava Novakovića, i na koje su nasrtali lažni ekolozi Radomir Lazović i Dobrica Veselinović - navodi se u saopštenju, a detaljnije čitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
milica

16.08.2024 22:56

Pokusavaju da zastrase vlast!!

Strahinja

16.08.2024 22:58

Sramotno. Pakleni plan!

Paja

16.08.2024 23:02

Do kad ce opozicija propagirati nasilje i do kada cemo dozvoliti ovakve napade? Ovome se mora stati na put

Vlade

16.08.2024 23:04

Ništa đe ne čudi, ipak opozicija propagira nasilje, samo se čeka kad će neka budala da napravi neku glupost.