SARAJEVSKI ISLAMISTI NE MOGU DA PODNESU ŠTO NAROD VOLI PREDSEDNIKA SRBIJE! Pozvali na linč Vučića, jer razgovara sa gradjanima! (FOTO)

Autor:

Vesti

15.08.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomahnitali u srbofobiji.

SARAJEVSKI ISLAMISTI NE MOGU DA PODNESU ŠTO NAROD VOLI PREDSEDNIKA SRBIJE! Pozvali na linč Vučića, jer razgovara sa gradjanima! (FOTO)

Foto: ATAImages, Printscreen

Islamistička "Slobodna Bosna" podržala je rušitelje ustavnog poretka naše zemlje i predsednika Aleksandra Vučića, objavivši sve komentare i govore mrežnje prema predsedniku Srbije. 

Vidno podržavši i Jovu Bakića, koji poziva na ličovanje i lov ljudi po ulici, ekstremiste koji blokiraju žile kucavice Srbije i ostale jurišnike Dragana Šolaka i Dragana Đilasa, ona se još jednom kotirala kao bastion mržnje prema svemu srpskom i predsedniku Vučiću.

Republika

Foto: Printscreen

 

Podsećamo, propali političar, osnivač i doskorašnji lider Dveri Boško Obradović u intervjuu za niskotiražni tabloid Danas, koji se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, otkrio je prave namere opozicije.

On je govoreći o političkim protestima protiv iskopavanja litijuma priznao da srpskoj opoziciji ne smeta Rio Tinto, već da je cilj svega da se sruši predsednik Srbije Aleksandar Vučić i da se preko ulice dođe na vlast.

"Pre Rio Tinta mora da ode Vučić" - glase reči Obradovića koje crnao na belo pokazuju namere opozicije koja se ne miri sa činjenicom da ih narod ne želi, već nastavljaju da politizuju svaku situaciju kako bi je iskoristili u lične, političke svrhe, i putem ulice, haosa i nasilja dočepali se vlasti.

Dok se Obradović bavi rušenjem Vučića, što će činiti sve dok ne ode u penziju, predsednik Srbije razgovarao je sinoć sa građanima Malog Zvornika i time otvorio seriju obilazaka i razgovora sa građanima po celoj Srbiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading