PRED SOBOM VIDIM BUDUĆE LIDERE, AMBASADORE NAŠE KULTURE! Vučić pozdravio decu iz zemlje i sveta, pa objasnio ŠTA JE SRBIJA (FOTO)

Autor:

Vesti

10.08.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik poslao deci snažnu poruku ujedinjenja

PRED SOBOM VIDIM BUDUĆE LIDERE, AMBASADORE NAŠE KULTURE! Vučić pozdravio decu iz zemlje i sveta, pa objasnio ŠTA JE SRBIJA (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je mlade sportiste iz Srbije i još 20 zemalja, učesnike kampa Srbija te zove 2024.

On se mnogobrojnoj deci iz zemlje i Sveta, koja su došla u Beograd.

"Draga deco, pred sobom vidim ne samo mlade sportiste, već i buduće lidere, ambasadore naše kulture i članove jedne velike porodice koja je povezana ne samo rodom, već pre svega ogromnom ljubavlju prema Srbiji.", napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Predsednik je deci uputio poruke koje pozivaju na ujedinjenje, drugasrstvo i negovanje ljubavi prema Srbiji.

"Srbija nije samo mesto na mapi, ona je osećaj ljubavi i pripadnosti. Ona je u našem, ali i u vašem srcu, u svakom vašem koraku i svakoj vašoj pobedi i u svakom prijateljstvu koje ste ovde stekli.", napomenuo je predsednik.

Predsednik Vučić je podsetio da već pet godina ovaj kamp okuplja mlade Srbe iz celog sveta i naveo da ga svaka nova generacija ispunjava novom radošću i jačom verom u budućnost, lepu budućnost našeg naroda.

"Želim da vam kažem da sam veoma ponosan na sve vas. Hvala vam što toliko volite svoju Srbiju, srpsku trobojku. Beograd i Srbija su vaša kuća, a mi znamo da ćete vašim umom i srcem uvek biti u Srbiji, uz Srbiju i za Srbiju. Živela Srbija!", zaključio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Boban

10.08.2024 10:06

I ja takođe verujem da se u ovim mladim sportistima kriju novi osvajači medalja na mnogim takmičenjima i da će Srbija biti veoma ponosna na njih.

Anna

10.08.2024 10:14

Buducnost Srbije! Nase zlato! Sve je lepo rekao predsednik!

Dimitrije

10.08.2024 10:15

I sad ce neko da mi kaže da Vučić i vlada hoce da potruje ovu decu, sram vas bilo bezidejna opozicijo, neće vam proći novi 5 oktobar.

ANA NOVAKOV

10.08.2024 10:21

Divno je sto nasu decu sve vise interesuje sport i pored sve tehnologije!