VUČIĆ SA NORMANOM: "Hvala Kanadi na podršci koju pruža Srbiji na njenom evropskom putu" (FOTO)

Autor:

Vesti

24.07.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanadski ambasador u oproštajnoj poseti predsedniku Vučiću.

VUČIĆ SA NORMANOM: "Hvala Kanadi na podršci koju pruža Srbiji na njenom evropskom putu" (FOTO)

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Kanade Džajlsa Normana i izrazio zadovljstvo zbog povećanja priliva kanadskih investicija i pozvao privrednike te zemlje da, pored rudarstva i energetike, ulažu i u druge oblasti.

Vučić je poželeo ambasadoru Džajlsu Normanu puno uspeha na novoj dužnosti i zahvalio na saradnji i ličnom doprinosu koji je dao razvoju odnosa Srbije i Kanade

 

 

"Izrazio sam zadovljstvo povećanjem priliva kanadskih investicija i pozvao privrednike te zemlje da, pored rudarstva i energetike, ulažu i u druge oblasti", napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav. 

Vučić je zahvalio na podršci koju je Kanada pruža evropskom putu Srbije i istakao da je reformski proces jedan od prioriteta naše zemlje.

Podsetimo, predsednik Vučić juče je boravio u Nišu, gde je prisustvovao polaganju kamena temeljca za izgradnju nove fabrike "Ariston" i ceremoniji otvaranja nove terminalne zgrade na niškom aerodromu "Konstantin Veliki" u koju je uloženo 16 miliona evra sa opremom i koja je projektovana za 1, 5 miliona putnika godišnje.

On je izjavio da će Niš, uz Beograd, biti glavno čvorište za prijem putnika na svoj aerodrom tokom održavanja specijalizovane izložbe "Ekspo 2027".

"Niš će biti glavni hub za prijem putnika za Ekspo, od kog će imati, ne samo indirektnu korist kroz ono što ćemo da izgradimo i uradimo do tada u Nišu i okolini, već i od direktnih prihoda koje će zbog Ekspa moći da dobije", rekao je Vučić na ceremoniji otvaranja nove terminalne zgrada na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading