"ŠIZOFRENI NAPADI OPOZICIONIH LIDERA NA VUČIĆA" Branislav Malović reagovao na pokušaje sabotiranja predsednika Srbije!

Autor:

Vesti

24.07.2024

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadi se svakodnevno ponavljaju.

"ŠIZOFRENI NAPADI OPOZICIONIH LIDERA NA VUČIĆA" Branislav Malović reagovao na pokušaje sabotiranja predsednika Srbije!

Foto: Privatna arhiva

Član predsedništva Srpske napredne stranke, Branislav Malović je reagovao na ponovne napade od strane opozicije i opozicionih lidera na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

- Nastavljaju se šizofreni napadi opozicionih lidera na Aleksandra Vučića i ovo sada zaista zahteva reagovanje nadležnih organa. Biljana Stojković mora biti saslušana na osnovu svojih navoda na društvenoj platformi "X" pa da lepo objasni kako to ona misli da se treba suditi Vučiću. Možda onako kako su pokušali presuditi Trampu? Hoće li ta presuda biti zadovoljavajuća za sve ove beskrupulozne gubitnike koji znaju da samo na nečijoj smrti mogu politički profitirati - rekao je Malović i dodao:

- Ovakve pretnje postaju svakodnevnica i tome se mora stati na put što pre. Atmosfera je poprilično usijana i ovako neodgovorne poruke političara su nedopustive. Narod je na svim izborima presudio u Vučićevu korist i u korist stranke koju je dugo vodio. Biljana možda izgleda kao smrt, ali je se ne plašimo kao ni njenih presuda, jer su ipak samo njene, a ne narodne.

Da podsetimo, Malović je reagovao i na napade na Danila Vučića, sina predsednika Srbije 

 - Morbidne i bolesne jazavce treba oterati u rupe iz kojih su ispuzali da nam serviraju gadosti za koje su očigledno plaćeni.

Nekoliko puta sam se pitao može li ova opozicija na niže i bednije grane da spadne, i uvek su uspevali da mi pokažu da ne postoji dno po kom oni ne mogu da kopaju i još niže da se spuste, ali ovo čemu danas svedočimo niti je samo nisko, niti je samo bedno, nego je u najmanju ruku monstruozno i nečovečno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (21)

Loading
Sonja

24.07.2024 09:48

Mrznja opozicije prema predsedniku prelazi sve granice, u svom ludilu vise nemaju pojma ni sta govore ,ni sta rade

Mila

24.07.2024 09:48

Opoziciji je jedini cilj napadanje Vucica zato sto Srbija napreduje. Sto pre ovakve napade na Predsednika treba sankcionisati i ispitati doticne

Marko

24.07.2024 09:52

Opozicioni lideri često koriste napade kao strategiju da skrenu pažnju sa realnih problema. Branislav Malović je u pravu što reaguje

Sasa

24.07.2024 09:52

Napadi na predsednika Vučića su besmisleni i ne doprinose konstruktivnoj debati. Reakcija Branislava Malovića je opravdana.