VELIKE VESTI ZA SRBIJU! VUČIĆ: Do kraja godine očekujemo posetu Tuska i Rodea!

Autor:

Vesti

21.07.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije pored sjajnih ekonomskih vesti, najavio i dve velike posete za Beograd!

VELIKE VESTI ZA SRBIJU! VUČIĆ: Do kraja godine očekujemo posetu Tuska i Rodea!

Foto: Printscreen/Pink TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u emisiji "Hit Tvit" najavio posete brojnih zvaničnika Srbiji i dodao da će one biti značajne za državu.

- Nadam se da ćemo pre kraja godine da ugostimo premijera Tuska, a pre toga Marka Rodea. Hoće li biti rezultata ne znam, ali mislim da će poseta Tuska biti veoma dobra i važna za nas - kaže Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, gostujući u emisiji HIT TVIT na TV Pink osvrnuo se na atentat na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, ali i na politiku koju Srbija samouvereno vodi

- Što se tiče atentata, to je zastrašujuće. Da se to negde drugo desilo, kako bi nam držali pridike. Ja sam samo dovodio u pitanje aršine koje se zemlje karakterišu kao demokratske, a koje ne. Mislim da je strašno važno da imamo dobre odnose sa SAD i da popravimo te odnose. Moramo da imamo dobre odnose i sa Rusijom. To je politika koja nas je dovela do ovih razultata. Slušam već 12 godina "nećete moći na 2 stolice", a mi imamo samo jednu, srpsku stolicu. A da li ćemo moći da sedimo na svojoj stolici, videćemo. Za sada smo uspevali - kaže Vučić.

- Uvek su najagresivniji oni koji bi da govore o agresiji drugih. Šokrian sam bio kad se desilo to Stefanoviću, i smatrao sam to udarac na demokratiju, iako nije bio lider ni u svojoj stranci. Nisam primetio da ste se žalili kada su me žandarmi izubijali, jer sam samo šetao, kada je ubijen Ranko Panić - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije kazao je da bi nam rekli da smo dobrodošli u EU kada bismo uveli sankcije Rusiji ili priznali nezavisno Kosovo.

- Ja znam da će i jedni i drugi da negoduju i imao sam puno teških razgovora, jer vidim kako se pojačava kampanja da Srbija uvede sankcije Rusiji - rekao je predsednik i dodao da sve poštuje, ali da želi da imamo svoju, srpsku politiku.

- Ja volim da imamo državu, koja samostalno i nezavisno donosi svoje odluke. Volim svoju Srbiju i mislim da treba da budemo na evropskom putu, ali i da lepo sarađujemo i sa Kinom i Rusima i svima drugima. Nikada toliko laži nisam pročitao na svetu o našoj zemlji kao u regionalnim medijima. Nikada. Zagreb, Podgorica, Sarajevo, pa i Beograd. Već 12 godina slušam kako sam snajperom ubijao nekoga. Oko 1700 tekstova su izmislili. Notorne laži. Možete da izmislite šta hoćete i kako hoćete. Doterali ste dotle da više i u o Drugom svetskom ratu ne smemo da govorimo - rekao je predsednik Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading