VAŽAN SASTANAK! Vučić sutra sa predsednikom odbora za spoljne poslove Predstavničkog doma Italije

Autor:

Vesti

01.07.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak je zakazan u podne!

VAŽAN SASTANAK! Vučić sutra sa predsednikom odbora za spoljne poslove Predstavničkog doma Italije

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa predsednikom odbora za spoljne poslove Predstavničkog doma Republike Italije Đuliom Tremontijem.

Sastanak je zakazan u 12 časova, saopštila je pres služba predsednika.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je juče prethodnu radnu nedelju.

- I ove nedelje nastavili smo naš posao, a to je da gradimo partnerstva, da radimo za EXPO, da mnogo ulažemo i da budemo fokusirani, jer samo tako možemo da postignemo rezultat za našu zemlju i ljude.

Sa svim što se dešava u svetu i Evropi, jasno je da su pred nama izazovni i nelaki dani. Strašno je važno da u svemu tome mi čuvamo mir i sačuvamo naš narod. Budućnost Srbije je u radu, napretku i ekonomskom razvijanju. To je naš put i mi ćemo obaviti svoj posao.

A da bismo nastavili rad i razvoj, moramo da se koncentrišemo i fokusiramo. Stizaću svuda, boriću se svuda. Ja za ovo živim. To mi je sve i neću se smiriti dok sve što smo obećali za 2027. godinu ne uradimo i izgradimo jednu skroz drugu i bolju Srbiju - objavio je predsednik Vučić na Instagramu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je i povređenog pripadnika Žandarmerije Miloš Jevremović (34), koji je nakon ranjavanja samostrelom, operisan i nalazi se u stabilnom stanju.

Presrećan sam što se žandarm Jevremović Miloš oseća dobro posle operativnog zahvata. Čestitao sam Milošu na izuzetnoj hrabrosti, pokazanoj prisebnosti i uspešno obavljenom zadatku u borbi sa teroristom. Srbija neće imati milosti prema teroristima! - napisao je Vučić uz podeljene fotografije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Ana

01.07.2024 15:04

Znacajan sastanak, puno uspeha Vucicu.

Ana

01.07.2024 15:05

Vucic ce kao i uvek na najbolji nacin predstavljati Srbiju.

Srdjan

01.07.2024 15:05

Председник Вучић својим активним ангажманом на међународној сцени још једном показује колико је посвећен јачању односа Србије са важним партнерима као што је Италија. Састанак са председником Одбора за спољне послове Представничког дома Италије је значајан корак ка продубљивању економске, безбедносне и културне сарадње између две земље. Овакви сусрети доприносе стабилности и развоју региона, што је од изузетне важности за будућност Србије. Вучићев труд и визија за боље односе са партнерима у Европи су пример одговорног и проактивног лидерства које доноси позитивне промене.

Ana

01.07.2024 15:06

Vucic je veliki patriota koji se odgovornom politikom bori za interese svog naroda.