HOROSKOP ZA SUBOTU 28. SEPTEMBAR! Blizanci - slobodno prihvatite pomoć, Jarci - umorni ste od balansiranja između posla i ljubavi!

Autor:

Vesti

28.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte da li su vam zvezde i danas naklonjene.

HOROSKOP ZA SUBOTU 28. SEPTEMBAR! Blizanci - slobodno prihvatite pomoć, Jarci - umorni ste od balansiranja između posla i ljubavi!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, treba bolje da se organizujete da biste ostvarili sve što ste planirali. Fali vam takta u pristupu saradnicima. Bikovi, ne preporučuje se da pravite bitne poslovne zaokrete. Već izvesno vreme vam je poslovna situacija nestabilna. Blizanci, jedan saradnik se nudi da vam pomogne i to treba da prihvatite. Možete nešto bitno da rešite u finansijskom smislu. Rakovi, vaša impulsivnost može da poremeti odnos sa saradnicima. Suzbijte emocije tokom razgovora. Lavovi, pravite planove shodno trenutnim interesovanjima. Ne dozvolite da bilo ko naruši vaš autoritet. Device, vaša ambicioznost je naglašena. Međutim, možete da imate tajne neprijatelje u krugu saradnika.

Vage, prija vam komunikacija s osobom koja je vezana za drugo mesto. Pred vama je lep period. Škorpije, danas privlačite poglede suprotnog pola svojom samouverenošću i seksualnošću. Uživate u pažnji. Strelci, zauzeti imaju pažnju voljene osobe. Slobodni mogu da upoznaju osobu preko posla, vašeg ili njegovog. Jarci, partner želi da provodite više vremena zajedno. Umorni ste od balansiranja između posla i ljubavi. Vodolije, prijaće vam osoba koja je malo starija i ne toliko temperamenta. Moguće je da je osoba već izvesno vreme u vašem okruženju. Ribe, danas uživate u flertu i pažnji suprotnog pola. Na vama je da se odlučite šta biste. Imate potrebu da budete u vezi.

Što se zdravlja tiče, Ribe će mučiti bol u leđima, Strelce zubobolja...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading