NA MARAKANI SU BILA MNOGA LICA KOJA ZNAJU KAKO U MILANU: Ben i Sanogo mogli da podele savete igračima Zvezde pred Inter

Autor:

Sport

27.09.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo istih aktera na terenu

NA MARAKANI SU BILA MNOGA LICA KOJA ZNAJU KAKO U MILANU: Ben i Sanogo mogli da podele savete igračima Zvezde pred Inter

Foto: Starsport

Kangva, Ben i Sanogo na utakmici protiv Milana

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Železničar iz Pančeva sa 2:1 na Marakani u okviru 10. runde Superlige Srbije. Crveno-beli jesu pobedili, ali su potencijalno izgubili veoma važnog igrača pred još bitnije gostovanje u Ligi šampiona.

Nakon što je izgubio loptu na ivici svog šesnaesterca i napravio katastrofalnu grešku, Omri Glazer se povredio. Nije mogao da nastavi meč, već je napustio teren sa grimasom, a ušao je Ilić koji je i branio dobar deo ove sezone, pošto je Izraelac već propustio početak iste. Od ranije je "aut" Ognjen Mimović, a neće biti ni već sezonama najboljeg igrača Zvezde Mirka Ivanića. I to je ogroman hendikep za crveno-bele, uzevši u obzir da je uhvatio odličnu formu, a pogotovo kada se prisetimo kako je igrao prethodni put na "San Siru", ili "Đuzepe Meaci" u ovom slučaju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sanogo protiv Ibre

Zato su večeras na terenu Marakane bili specijalni gosti da daju savete novim igračima Zvezde pred drugo kolo Lige šampiona. Šalu na stranu, sudbina je namestila tako da delije posle dužeg vremena na najvećem srpskom stadionu opet vide svoje nekadašnje heroje baš sada. Najbolji stranac u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana El Fardu Ben večeras je ušao na teren umesto Ezea, dok je Seku Sanogo odigrao ceo meč. Svojevremeno su njih dvojica bili najvažniji akteri duela Zvezde sa Milanom u gostima, pošto je krilni igrač sa Komora postigao jedini pogodak, a stameni Sanogo je "hapsio" Leaa, Čalhanoglua i Ibrahimovića.

Republika

Foto: Starsport

Ben opet na Marakani

I Nemanja Milunović je večeras igrao za Pančevce, ali je taj meč protiv Milana propustio zbog žutih kartona. Zoran Popović je pružio fenomenalnu partiju na golu Železničara, a tada je gledao meč sa klupe, što je večeras radio Degenek koji je tada odigrao svih 90 minuta. Jedino je Krunić u međuvremenu zamenio strane... Dosta je povezanosti sa mečom u Milanu, a hoće li ovaj susret sa starim znalcima išta značiti Milojevićevim igračima, ostaje da vidimo u utorak od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading