HOROSKOP ZA NEDELJU 14. JUL! Lavovi, dobijate poslovne ponude iz inostranstva, Ribe, imate velika očekivanja od partnera!

Autor:

Vesti

14.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA NEDELJU 14. JUL! Lavovi, dobijate poslovne ponude iz inostranstva, Ribe, imate velika očekivanja od partnera!

Foto: Shutterstock

Lavovi, ovaj dan obeležiće odlična poslovna ponuda od firme iz inostranstva. Očekuju vas brojni sastanci i dogovori. Škorpije, povoljan period za poslovna putovanja ili početak privatnog biznisa. Uspeh u uslužnim delatnostima i radu s klijentima. Vodolije, sastanak s nadređenima može da protekne u znaku suprotstavljenih mišljenja i napete rasprave. Očekuju vas bitne odluke. Device, pada vam koncentracija i nemate energije, pa će vam mnoge obaveze na poslu teško pasti. Stiže vam uplata.

Ovnovi, pred vama je uzbudljiv izlazak s partnerom. Slobodne očekuje ljubav na prvi pogled. Slobodni Blizanci mogu da se zaljube u osobu koja im je zbog nekih okolnosti nepristupačna i daleka. Jarčevi, lošu atmosferu između vas i partnera stvorile su neke sporne situacije u kojima ste osetili nepravdu. Ribe, imate velika očekivanja od partnera, ali postoji mogućnost da se razočarate u njega zbog nekog postupka.

Bikovi, zdravlje vam je dobro. Rakovi, muči vas glavobolja. Strelčevi, solidno se osećate.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading