HOROSKOP ZA SUBOTU 13. JUL! Strelčevi, budite na oprezu na poslu, Ribe, ne znate na čemu ste sa osobom sa kojom se viđate!

Autor:

Vesti

13.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 13. JUL! Strelčevi, budite na oprezu na poslu, Ribe, ne znate na čemu ste sa osobom sa kojom se viđate!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, pogoršanje odnosa s jednim poslovnim saradnikom, sumnjate u njegove dobre namere. Svoje ciljeve ne otkrivajte nikome. Blizanci, akcenat je danas na destabilizaciji u odnosima s kolegama. Čuvajte se prevara i lažnih obećanja. Imate tajne neprijatelje. Device, potrudite se da izbegnete nove rizične poslovne poteze. Postoji mogućnost pogrešnog rasuđivanja. Strelčevi, budite oprezni, može se stvoriti negativna atmosfera i doći do pogoršanja međuljudskih odnosa. Moguć sukob interesa.

Bikovi, očekuje vas poznanstvo s osobom koju možete upoznati preko posla. Moguć je početak nove kvalitetne veze. Rakovi, pojačana psihička osetljivost i nestabilno raspoloženje unose nemir između vas i partnera. Jarčevi, odlučili ste da više vremena posvetite partneru. To će doprineti daljoj harmonizaciji odnosa. Slobodne Ribe ne znaju na čemu su u odnosu s jednom osobom s kojom su počeli da se viđaju.

Lavovi, danas ste nervozni. Škorpije, varira vam pritisak. Vodolije, zdravlje vam je odlično.

Vaš celokupni horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading