HOROSKOP ZA PETAK 12. JUL! Jarčevi, u poslu će vam pomoći uticajna osoba, Vage, prolazite kroz krizu u braku!

Autor:

Vesti

12.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PETAK 12. JUL! Jarčevi, u poslu će vam pomoći uticajna osoba, Vage, prolazite kroz krizu u braku!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nepovoljan položaj planeta ukazuje na probleme u komunikaciji, posebno prilikom ispoljavanja vašeg stava. Blizanci, ovog dana posebno obratite pažnju na one kolege za koje znate da grade rivalski odnos s vama. Moguće su provokacije. Lavovi, obratite pažnju prilikom javnih nastupa i poslovnih sastanaka. Postoji mogućnost da neko pokuša da vas kompromituje. Jarčevi, želite da napredujete u karijeri, a u tome će vam pomoći veoma uticajna osoba, na visokoj poziciji.

Slobodne Bikove očekuje zanimljiv susret s osobom s kojom su imali nešto u prošlosti. Moguće je obnavljanje veze. Rakovi, atmosfera nepoverenja između vas i partnera danas može da popušta. Očekuje vas važan razgovor s partnerom. Vage, osobe koje su u braku prolaze kroz krizu. Trebalo bi da dođe do prilagođavanja i rešenja bitnih promena u vašem odnosu. Vodolija, turbulentan period u okviru porodice može se sastojati u potpuno suprotnim stavovima što se tiče bitnih pitanja.

Device, zdravlje vam je stabilno. Strelčevi, muči vas nesanica. Ribe, pod stresom ste.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading