HOROSKOP ZA ČETVRTAK 11. JUL! Ribe, pridržavajte se zacrtanog plana, slobodne Blizance očekuje mnogo prilika za flert!

Autor:

Vesti

11.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 11. JUL! Ribe, pridržavajte se zacrtanog plana, slobodne Blizance očekuje mnogo prilika za flert!

Foto: Shutterstock

Rakovi, danas obratite pažnju na to šta potpisujete. Mogući su previdi, pa čitajte pažljivo. Priliv novca. Vage, nepovoljni aspekti mogu ukazati na probleme u saradnji s kolegama i nadređenima. Jarčevi, nesporazumi i konflikti na poslu mogu biti glavna tema dana. Ne savetuje vam se da danas povlačite rizične poteze. Ribe, pridržavajte se prethodno zacrtanog plana. U suprotnom nećete uspeti projekat da završite u roku.

Ovnovi, izlazak s prijateljima doprineće tome da konačno upoznate srodnu dušu. Novo ljubavno poglavlje. Blizanci, slobodne danas očekuje mnogo prilika za flert. Ljubavni elektricitet je svuda oko vas. Lavovi, potencijalnog partnera možete upoznati na nekom putovanju ili preko prijatelja na jednoj zabavi. Škorpije, pojačana nervoza i razdražljivost mogu biti razlozi zbog kojih povremeno ulazite u burnu raspravu s partnerom.

Bikovi, više se odmarajte. Rakovi, pospani ste. Device, zdravlje vam je solidno.

Vaš celokupni horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading