STOMAK DO GRLA, ALI JOŠ UVEK MAJSTOR: Vejn Runi pokazao da je forma prolazna, a klasa večna!

Autor:

Vesti

07.09.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englez podsetio na stare dane.

STOMAK DO GRLA, ALI JOŠ UVEK MAJSTOR: Vejn Runi pokazao da je forma prolazna, a klasa večna!

Foto: Profimedia

U prijateljskoj utakmici između legendi Mančester junajteda i Seltika, reflektori su bili upereni ka ikoničnom Vejnu Runiju. Uprkos svojih 38 godina, Runi je pokazao svoju izdržljivu veštinu postigavši izvanredan gol iz slobodnog udarca, ostavljajući golmana Seltika, Artura Boruca, bespomoćno gledajući loptu kako leti u mrežu. Ovaj impresivan prikaz poslužio je kao nostalgični podsetnik na Runijeve dane slave u timu sa Teatra snova.

Runijev doprinos Junajtedu je zaista izuzetan. Sa 559 nastupa, postigao je 253 gola i upisao 139 asistencija, čime je cementirao svoj status kao jedan od najvećih igrača u istoriji kluba. Njegov trofejni ormar može se pohvaliti impresivnom zbirkom, uključujući pet titula Premijer lige, trofej Lige šampiona, pobedu u Ligi Evrope i trijumf na Svetskom klupskom prvenstvu FIFA.

Runijev uticaj protezao se izvan klupskog fudbala, jer je predstavljao nacionalni tim u 120 utakmica, postigavši 53 gola. Runijeva posvećenost i veština na terenu učinile su ga voljenom figurom među navijačima i izvorom inspiracije za buduće fudbalere.

U prijateljskoj utakmici takođe su igrali i drugi velikani Junajteda poput Berbatova, Karika, Djemba-Djembe i Flečera koji su ponovo obukli ikonični crveni dres. Uprkos trenutnim izazovima sa kojima se klub suočava, prisustvo ovih legendi na Old Trafordu izazvalo je osećaj nostalgije i ponosa među navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading