LEGENDA JUNAJTEDA ŠOKIRALA SVE! Potpisao sam ugovor sa italijanskom mafijom!

Autor:

Sport

05.09.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Junajteda šokirao izjavom.

LEGENDA JUNAJTEDA ŠOKIRALA SVE! Potpisao sam ugovor sa italijanskom mafijom!

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnji fudbaler Patris Evra nedavno je gostovao u jednom podkastu gde je otkrio šokantne detalje sa početka svoje fudbalske karijere. Evra je priznao da kada je došao iz Senegala u Italiju, potpisao je ugovor sa malim klubom sa Sicilije Marsali, a da u tom momentu nije ni znao šta potpisuje. Izjavio je da je potpisao ugovor sa italijanskom mafijom i da je bio njihovo vlasništvo. Tokom tog perioda, zarađivao je minimalnu sumu novca, a nekoliko meseci nije dobio ni taj iznos, te su nekada jeli samo jednom dnevno.

 - Kad sam potpisao prvi ugovor u životu, potpisao sam ugovor sa italijanskom mafijom, bio sam njihovo vlasništvo. Zarađivao sam nekih 50 funti u današnje vreme, mesečno. I onda nas pet meseci nisu platili. Nekad smo jeli samo jednom dnevno - otkrio je Evra i nastavio:

Foto: Profimedia

Patris Evra

 - Sećam se da mi je majka došla u posetu na Siciliji i rasplakala se. Pitala me je šta ja ovde radim. A ja sam bio u fazonu: 'Mama, ja samo volim fudbal'. Ona mi je rekla: 'Ali nemaš ništa, pogled gde živiš...'. Da ste videli moj prvi stan, to je bila katastrofa, ali sam bio srećan jer sam imao fudbal - istakao je Evra.

Pored teškog početka karijere, Patris Evra je uspeo da ostvari zapažene uspehe nastupajući za velike klubove kao što su Mančester junajted, Monako, Nicu, Juventus, Marsej i Vest Hem. Njegova fudbalska karijera kasnije je krenula uzlaznom putanjom, a Evra je postao poznat po svojim odličnim igrama na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading