SELTIK NA POGON JAPANACA DOBIO ''OLD FIRM'': Rodžersov tim ponizio Rendžers u čuvenom derbiju!

Autor:

Sport

01.09.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično izdanje Seltika.

SELTIK NA POGON JAPANACA DOBIO ''OLD FIRM'': Rodžersov tim ponizio Rendžers u čuvenom derbiju!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Seltika su ostvarili ubedljivu pobedu nad Rendžersima rezultatom 3:0, u prvom ovosezonskom Old Firm derbiju. Utakmica je protekla u znaku žestoke borbe i nekoliko zanimljivih momenata koji su obeležili ovaj klasični susret škotskih rivala.

Od samog početka utakmice, fudbaleri oba tima su pokazali izuzetnu motivaciju i nisu se štedeli u oštrim startovima i propuštenim prilikama. Siril Desers je imao izglednu situaciju za Rendžerse već u sedmom minutu, ali je bio dosuđen ofsajd. Nakon toga, Seltikovi Japanci su preuzeli inicijativu u napadu, što je rezultiralo poništenim golom Kjogo Furuhašija u 13. minutu.

Nakon poništenog gola, Seltik nije gubio motivaciju već je nastavio sa napadima. U 19. minutu, Dizu Maeda je iskoristio sjajnu akciju iz auta i postigao gol za vođstvo Seltika. Ovaj trenutak je doneo veliko oduševljenje navijačima domaćeg tima. U finišu prvog poluvremena, Greg Tejlor je sjajno proigrao Furuhašija, koji je sa 25 metara preciznim udarcem savladao golmana Rendžersa i udvostručio prednost Seltika. 

Konačnu potvrdu ubedljive pobede doneo je Kalum Mekgregor svojim golom u 75. minutu, čime je Seltik overio trijumf nad velikim rivalom. vom pobedom, Seltik je potvrdio svoju dominaciju u ovom Old Firm derbiju, ostavljajući Rendžerse bez prilike za preokret. Navijači Seltika su mogli da budu ponosni na igru svog tima i zasluženu pobedu, dok će Rendžersi morati da se okrenu analizi grešaka i pripremi za naredne izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading