JA NISAM HARI POTER! Trener Junajteda ZAGREMO nakon poraza od Liverpula!

Autor:

Sport

02.09.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holanđanin ne prestaje da iznenađuje.

JA NISAM HARI POTER! Trener Junajteda ZAGREMO nakon poraza od Liverpula!

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag

U uzbudljivoj utakmici na Old Trafordu, Liverpul je obezbedio ubedljivu pobedu od 3:0 protiv Mančester Junajteda u trećem kolu Premijer lige. Zvezda utakmice bio je Luis Diaz, koji je postigao dva gola u 35. i 42. minutu, dok je Mohamed Salah dodao treći u 56. minutu. Međutim, prekretnica utakmice došla je od iskusnog brazilskog veziste Kasemira, čije greške u prvom poluvremenu su omogućile gostujućem timu da kapitalizuje i zatvori utakmicu.

Nakon poraza, trener Junajteda Erik ten Hag izrazio je nepokolebljivo verovanje u potencijal svog tima da osvoji trofeje ove sezone. Uprkos porazu protiv Liverpula, ostao je pozitivan u vezi sa budućnošću, ističući potrebu za vremenom da se novi igrači integrišu u tim. Ten Hagova različita izjava

- Ja nisam Hari Poter, morate to priznati. Trojici igrača ovo je bio prvi put da su startali ove sezone. Manuel Ugarte nije igrao nijednu minutu. Mora ući u formu, a zatim ćemo mu pronaći mesto u timu. Siguran sam da će nam pridonieti, no trebat će nekoliko tjedana, možda i mesec dana, to vredi za sve igrače - poručio je Holanđanin.

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag

Ten Hagova vladavina u Mančester Junajtedu, koja je počela 2022. godine, videla ga je kako vodi tim u 118 mečeva, osvajajući 69 pobeda, 15 remija i 34 poraza. Posebno, pod njegovim vođstvom, klub je osvojio FA kup u sezoni 2023/2024 i Engleski Liga kup u sezoni 2022/2023. Pre nego što je preuzeo ulogu u Junajtedu, Ten Hag je postigao značajan uspeh sa holandskim klubovima, uključujući Go Ahead Eagles, Utreht i Ajaks, gde je osvojio tri titule Eredivizije, dva KNVB Kupa i holandski Super kup. Njegov impresivan skor naglašava njegovu sposobnost da neguje pobedničke timove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading