PORODIČNI PAS USMRTIO DEVOJČICU! Sedmomesečno dete u bolnicu primljeno sa povredama glave, nije joj bilo spasa!

Autor:

Svet

19.06.2024

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kućni ljubimac nije bio klasifikovan kao opasna rasa!

PORODIČNI PAS USMRTIO DEVOJČICU! Sedmomesečno dete u bolnicu primljeno sa povredama glave, nije joj bilo spasa!

Foto: shutterstock

Devojčica je umrla nakon što ju je u porodičnoj kući u Zapadnom Midlendsu u Engleskoj napao kućni ljubimac.

Sedmomesečna devojčica hitno je prebačena u bolnicu sa teškim povredama glave, preneo je danas Skaj njuz.

Kućni ljubimac, koji nije klasifikovan kao opasna rasa, uklonjen je iz kuće i uspavan. Policija je saopštila da nastavlja istragu o ovom slučaju.

Podsetimo, nedavno je dečak Ezra Mansur star samo šest nedelja podlegao je povredama u bolnici nakon što ga je u porodičnom domu u Tenesiju smrtno napao osmogodišnji haski.

Pas je iskoristio momenat kada je bio sam u delu kuće sa bebom i tada je skočio na nju i ne samo što ju je zgnječio svojom težinom, već ju je i izujedao.

Uspaničeni roditelji videli su trag krvi koji je posle haski pravio po kući, pa su otrčali u sobu gde su videli dete na izdisaju.

Usledila je borba za Ezrin život, odlazak u urgentni centar međutim, dete je preminulo usled krvarenja i oticanja mozga.

Ezra je bio u bolnici u kritičnom stanju skoro nedelju dana pre nego što je umro, prema njegovim roditeljima. 

Roditelji su policiji izjavili da je napad psa bio ničim izazvan, kao i da on nikada nije pokazivao znake agresije ni prema kome.

"Biti Ezrina mama bila je najveća čast i najbolja stvar koju sam ikada uradila", rekla je ožalošćena majka deteta Kloi Mansur.

Dok je život malog Ezre tragično prekinut, njegovi roditelji Mark i Kloi odlučili su da pomognu drugim bebama kojima je potrebna pomoć doniranjem njegovih organa.

S druge strane, malo je reći da su razbesneli zajednicu oko grada Noksvila kada su na društvenim mrežama napisali da se neće odreći psa, kao i da je on punopravni član kuće iako je ubio njihovo dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading