"NE MOGU DA PROBUDIM MAMU"! Aleksandra (39) umrla na letovanju u Turskoj dok je pored nje bio petogodišnji sin!

Autor:

Svet

18.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan pre nego što je trebalo da se vrate u Rusiju, 25. maja, ponovo su otišli ​​na bazen, sunčali se i otišli ​​u svoju sobu da dremaju. Posle nekog vremena dečak se probudio i počeo da budi majku. Ali ona se nije pomerila, priča prijateljica nesrećne žene.

"NE MOGU DA PROBUDIM MAMU"! Aleksandra (39) umrla na letovanju u Turskoj dok je pored nje bio petogodišnji sin!

Foto: Društvene mreže

Aleksandra Tepljakova (39) iz Jaroslavlja je odlučila da se nagradi odmorom u Turskoj u maju ove godine, ali se sa njega vratila u kovčegu. Na telovanje je krenula sa petogodišnjim sinom, pored koga je i umrla u hotelskoj sobi u Alanji, samo dan pre nego što su trebali da se vrate u Rusiju.

Aleksandra je bila  majka dvoje dece, petogodinjeg dečaka i devojčice od 15 godina.  Radila je naporno u banci kako bi obezbedila egzistenciju svojoj porodici. Iako nije bila zvanično udata, živela je sa ocem svoje dece i zajedno su vodili brigu o njihovom domaćinstvu. Njeni radni dani su bili ispunjeni brigama, a ustajala je veoma rano kako bi sve stigla da obavi.

Aleksandra je željno iščekivala odmor u Turskoj kao priliku da se konačno opusti i uživa. Njen odmor se poklopio sa njenim rođendanom, što je bio njen običaj. Prethodne godine je takođe putovala sama na odmor zbog obaveza svog partnera i to u Egipat.

Po dolasku u Tursku Aleksandra je sa sinom praktikovala kupanje na bazenu.

- Dan pre nego što je trebalo da se vrate u Rusiju, 25. maja, ponovo su otišli ​​na bazen, sunčali se i otišli ​​u svoju sobu da dremaju. Posle nekog vremena dečak se probudio i počeo da budi majku. Ali ona se nije pomerila. Otrčao je do recepcije i rekao: "Ne mogu da probudim mamu, ona se ne budi" - rekla je Ana, Aleksandrina prijateljica.

- Oko 21 sat je utvrđeno da je Aleksandra mrtva. Njen sin je upitao osoblje: "Šta nije u redu s mojom majkom?" Rekli su mu da je sve u redu da bi mu odvukli pažnju - rekla je Ana. - Dečaku nisu objasnili šta se dogodilo njegovoj majci. Mislio je da je otišla daleko da mu donese poklon. Najstarija ćerka nije mogla da veruje da Aleksandre više nema.


Aleksandrino telo je prevezeno u Rusiju skoro nedelju dana nakon tragedije, a sahranjena je 7. juna u regionu Arhangelsk. Dečaku su rekli da mu je majka otišla po poklon i da zato nije sa njim i ocem krenula za Rusiju.

- Sinu je rečeno da je majka otišla po iznenađenje. On je rekao: "Čekam svoju majku." Kada je otac došao po njega, pitao ga je: "O, tata, kako si završio ovde u Turskoj? Hajde da se ne vraćamo, sačekajmo mamu.” Najstarija ćerka, naravno, sve loše podnosi. Ona ne veruje šta se dogodilo. Deca će ostati sa ocem, nema sumnje u to - kaže Ana.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading