POTRESNE SCENE ISPRED KUĆE MALE VALERIJE: Sveće, cveće i plišane igračke za ubijenu devojčicu, policija traga za jednim čovekom (VIDEO)

Autor:

Svet

14.06.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gradu Debelnu stanovnici su šokirani ubistvom devojčice.

POTRESNE SCENE ISPRED KUĆE MALE VALERIJE: Sveće, cveće i plišane igračke za ubijenu devojčicu, policija traga za jednim čovekom (VIDEO)

Foto: YouTube/WELT/Printscreen

Nemačka policija nastavlja potragu za odgovornim za ubistvo male Valerije (9), koja je nađena mrtva u šumi u Debelnu nekoliko kilometara od svoje kuće.

Za sada još uvek nema informacija o osumnjičenima, ali Bild piše da policija traga za bivšim dečkom njene majke Nađe, državljaninom Moldavije.

Dok se istraga ubistva nastavlja, ispred kuće devojčice zabeleženi su potresni prizori.

Nakon strašnog saopštenja policije da je mala Valerija mrtva i da je ubijena, građani su počeli spontano da ostavljaju cveće i da pale sveće ispred kuće devojčice.

Na potresnim prizorima se vide i plišane igračke ostavljene u sećanje na devojčicu koja je nestala na putu do škole.

U gradu Debelnu stanovnici su šokirani ubistvom devojčice.

Policija je rekla da se istraga fokusira na uži društveni krug porodice.

Telo devojčice pronađeno je u utorak u gustoj šumi u Debelnu, nekoliko kilometara od kuće njene majke. Mesto pronalaska tela je i mesto zločina, potvrdila je policija.

- To je tužna istina. Telo nađeno u šumi pripada nestaloj devetogodišnjoj devojčici Valeriji. Naše najdublje saučešće porodici. Valerija je postala žrtva zločina. Istražujemo slučaj kao ubistvo - rekao je u sredu šef policije, Karsten Kemf.

Prema obdukcionom nalazu, nema dokaza da je devojčica bila žrtva seksualnog zlostavljanja

Oko 400 policajaca pretraživalo je šumu u blizini grada, a posle pet sati pretrage, naišli su na užasno otkriće.

 

Podsetimo, devojčica je došla iz Ukrajine i sa majkom je živela u Nemačkoj od 2022. Njeni roditelji su razvedeni, a Valerijin otac služi kao vojnik na ukrajinskom frontu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading