SMEJATI SE ILI PLAKATI? Džo Bajden se opet zamrzao u vremenu i prostoru (VIDEO)

Autor:

Svet

17.06.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Središnji događaj večeri u "Pikoku" bio je intervju koji su Bajden i Obama dali američkom TV voditelju, Džimiju Kimelu.

SMEJATI SE ILI PLAKATI? Džo Bajden se opet zamrzao u vremenu i prostoru (VIDEO)

Foto: X/Olga Nesterova/Printscreen

Predsednik SAD, Džozef Bajden,  ponovo se "zaledio", ovog puta na predizbornom skupu  u Los Anđelesu, na koji su došle neke od najvećih holivudskih zvezda poput Džordža Klunija, Džulije Roberts i Barbre Strejsend.

Naime, na snimku koji kruži društvenim mrežama, može se videti kako bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Barak Obama, Bajdena hvata za ruku i odvodi s pozornice teatra "Pikok" u Los Anđelesu.

Pojedini mediji su naveli da Bajden nije u stanju da izdrži još jedan mandat na čelu svetske sile poput Amerike.

Bajdenova kampanja je na tom skupu prikupila oko 30 miliona dolara donacija, a Njujork post piše da je to najveći iznos koji je neki demokratski kandidat prikupio u jednoj noći.

S druge strane, kako navodi isti list, bivši predsednik SAD, Donald Tramp, ove godine u aprilu je na jednom skupu prikupio više od 50 miliona dolara.

Središnji događaj večeri u "Pikoku" bio je intervju koji su Bajden i Obama dali američkom TV voditelju, Džimiju Kimelu, ali nakon što je intervju završio, Obama je Bajdena uhvatio za ruku. Bajden se nakon toga okrenuo prema Obami, koji je Bajdena potapšao po leđima i zajedno su počeli da se  udaljavaju s pozornice. Dok su odlazili, Obama je Bajdena gotovo sve vreme držao za rame i leđa.

Podsetimo, Bajden, koji ima 81 godinu, snimljen je pre nedelju dana kako nepomično stoji na proslavi u Beloj kući dok ljudi oko njega, uključujući potpredsednicu, Kamalu Haris, i druge zvaničnike, tapšu i igraju na koncertu na kome je nastupio gospel pevač, Kirk Frenklin.

Na snimku se vidi kako Bajden gleda u prazno i ne pomera se ni za milimetar oko 30 sekundi pre nego što je Filoniza Flojd primetio i zagrlio nakon čega su razmenili nekoliko reči. Filoniza je inače brat Džordža Flojda čije je ubistvo izazvalo nemire širom SAD, 2020. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading