KONAČNO OTKRIVENA ISTINA: Evo šta je kraljica Elizabeta stvarno mislila o Kejt Midlton!

Autor:

Svet

17.06.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica je Kejt smatrala osobom koja deli njene vrednosti i načela, ali je sposobna da izgradi sopstveni put unutar kraljevske porodice

KONAČNO OTKRIVENA ISTINA: Evo šta je kraljica Elizabeta stvarno mislila o Kejt Midlton!

Foto: Tanjug/AP

Od početka je odnos između Kejt Midlton i kraljice Elizabete II bio oblikovan ne samo dužnostima i protokolima kraljevske porodice. Između njih se rodila duboka emocionalna veza.

Javnost je sve više uviđala da je obična građanka Kejt postala bitna figura u kraljevskoj porodici, naročito jer uživa nepodeljenu sklonost javnosti, a veza s kraljicom izazivala je mnogo interesovanja. Sve je zanimalo šta kraljica zapravo misli o današnjoj princezi od Velsa.

Kad je Kejt ušla u kraljevsku porodicu udajom za princa Vilijama 2011, suočila se s teškim zadatkom prilagođavanja na život pod svetlima reflektora. U tom periodu odnos između nje i kraljice Elizabete II započeo je na profesionalni način, a kraljica je na Kejt gledala kao na buduću novu članicu porodice koja će se prilagoditi ulozi koja je očekuje. Kako su godine prolazile, njihov odnos je rastao i razvijao se u nešto mnogo dublje.

Prema rečima stručnjaka, kraljica je prema Kejt počela da pokazuje posebno poverenje, a insajderi tvrde je njihov odnos bio topao te pun brige i poverenja, poput odnosa bake i unuke.

Kraljica je Kejt smatrala osobom koja deli njene vrednosti i načela, ali je sposobna da izgradi sopstveni put unutar kraljevske porodice.

Kejt je svojim postupcima i odnosom prema ulozi buduće kraljice pokazala kraljici da je pouzdan i odan član porodice. Tokom raznih javnih i privatnih događaja njih dve su razvile jedinstvenu vezu koja je nadilazila puki profesionalni odnos.

"Kraljica je počela da veruje Kejt. Mislim da na prvu nije nikom verovala, jer svi igraju istu predstavu, a ta predstava je podrška kraljici. Ali s Kejt i kraljicom, to je išlo dublje od toga, postojala je prava naklonost. Mislim da je kraljica uvidela njenu snagu i videla da je brižna osoba koja ima tu neverovatnu povezanost s dužnošću", tvrdi Ingrid Suard, kraljevska stručnjakinja i urednica časopisa Majesty za Daily Mail.

Kraljica je bila podrška Kejt u njenim ranim danima u kraljevskoj porodici, dajući joj savete i podršku da se uspešno prilagodi novoj ulozi.

Kejt je, s druge strane, izrazila svoje divljenje prema kraljici. U izjavama za medije isticala je da kraljica malim gestovima pokazuje brižan odnos prema njoj i njenoj deci. Njihov odnos bio je obogaćen međusobnim poštovanjem i razumevanjem, što je doprinelo jačanju veze između njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading