ŠOK OBRT! Muškarac (26) tvrdio da ga je devojka (19) vezala lisicama za krevet i ZAPALILA STAN, a sad je otkrivena ZAPANJUJUĆA ISTINA

Autor:

Svet

17.06.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon zločina u novembru 2023. godine, ona se u početku smatrala glavnom osumnjičenom

ŠOK OBRT! Muškarac (26) tvrdio da ga je devojka (19) vezala lisicama za krevet i ZAPALILA STAN, a sad je otkrivena ZAPANJUJUĆA ISTINA

Foto: Pixabay/StockSnap

Ljubavna priča iz Drezdena zamalo je koštala muškarca života, a nevinu ženu stavila u zatvor.

Tokom požara u stanu u nemačkom gradu, Čokri A. (26) pobegao je na terasu vezan za okvir kreveta. U strahu za svoj život, skočio je sa sprata, preneo je ranije Bild.

Policija je tada uhapsila majku njegovog deteta, njegovu bivšu devojku Nensi S. (19) zbog pokušaja ubistva nakon što ju je on optužio da ga je vezala lisicama za krevet i zapalila stan. Međutim, istražitelji su u međuvremenu počeli da sumnjaju u njegove reči, a javni tužilac je sada siguran: navodna žrtva je sve iscenirala.

Kako su vlasti sada saopštile, protiv 26-godišnjeg muškarca iz Tunisa podignuta je optužnica. Optužen je, između ostalog, za posebno tešku paljevinu i lažnu optužbu. Navodi se da se lisicama vezao za krevet i podmetnuo vatru.

"Optuženi je u pritvoru. On nije ranije osuđivan i poriče optužbe", objasnio je viši javni tužilac Jirgen Šmit.

Nensi S. je od tada puštena iz pritvora.

Nakon zločina u novembru 2023. godine, ona se u početku smatrala glavnom osumnjičenom. Verzija o događajima teško povređenog čoveka delovala je verodostojno i mlada Nemica je već bila poznata policiji po manjim prekršajima. Verujući da je u bekstvu, policajci su je uhapsili. Činilo se da je perfidni plan Čokrija A. uspeo.

Ali onda su istražitelji ubistva počeli da sumnjaju. Prema informacijama Bilda on se sve više zaplitao u kontradikcije tokom ispitivanja.

Očigledno je samo iz osvete želeo da svoju bivšu devojku strpa u zatvor, a zatim da dobije starateljstvo nad ćerkom (1).

U novembru se, kako se navodi, vezao lisicama za krevet u njihovom zajedničkom stanu u Drezdenu. Zatim je podmetnuo vatru, ali je očigledno potcenio koliko će se plamen brzo proširiti.

Pobegao je na balkon sa okvirom kreveta, a zatim je skočio na sprat niže. Uspeo je da se oslobodi jedne lisice, ali ga je druga držala vezanim za metalni okvir kreveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading