RUSKI TENK RAZNET ZA TREPTAJ OKA! Ukrajinci čekali pravi trenutak, Rusi napravili FATALNU grešku! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.06.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova scena jasno prikazuje ranjivost tenkova u određenim terenskim uslovima i situacijama

RUSKI TENK RAZNET ZA TREPTAJ OKA! Ukrajinci čekali pravi trenutak, Rusi napravili FATALNU grešku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

Novi video snimak sa fronta pokazuje kako se navodno odvijala borba između ruskih tenkova i ukrajinskih dronova, pri čemu je jedan od tenkova upao u krater i postao lak plen za napade dronova.

Prema informacijama koje je podelila ukrajinska 68. jurišna brigada, tvrdi se da je uništila osam ruskih tenkova u regionu Donjecka, što predstavlja značajan udarac za ruske snage na tom području.

Borbe duž linije fronta

Generalštab Ukrajine je saopštio da su se borbe odvijale u jednoj od najnapetijih zona duž linije fronta, što ukazuje na intenzivnu borbu koja se vodi na tom području.

Video snimak prikazuje dramatične scene gde ukrajinski dronovi gađaju ruske tenkove što dodatno naglašava napetost i ozbiljnost situacije na terenu.

Ruski tenk postaje lak plen

Snimak prikazuje kako ruski tenk upada u krater dok pokušava da izbegne vatru ukrajinskih snaga, dok dronovi nastavljaju nemilosrdan napad.

Ova scena jasno prikazuje ranjivost tenkova u određenim terenskim uslovima i situacijama.

Uništenje ruskih tenkova i borbenih vozila

Prema informacijama koje idu uz snimak, ukrajinska 68. jurišna brigada tvrdi da je uništila osam ruskih tenkova i osam borbenih vozila pešadije.

Ovo predstavlja značajan gubitak za ruske snage i svedoči o odlučnosti i efikasnosti ukrajinskih odbrambenih snaga u tom području.

Reakcija ukrajinskih kopnenih snaga

Portparol jedne od formacija ukrajinskih kopnenih snaga potvrdio je tvrdnje brigade i istakao da su ukrajinski branioci uspešno uklonili veliki broj ruske opreme i osoblja.

Ovo svedoči o odlučnosti i sposobnosti ukrajinskih snaga da se suprotstave ruskom vojnom prisustvu i da efikasno odgovore na napade.

Ovaj video snimak pruža uvid u intenzitet sukoba duž linije fronta između dve sukobljene strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading