PETAR SE OŽENIO PA SAZNAO DA MU SUPRUGA IMA JOŠ PET MUŽEVA! Na dan venčanja mu stiglo upozorenje, ali on ga ignorisao!

Autor:

Svet

16.06.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je tvrdila da je doktorka koja radi na intenzivnoj nezi, međutim, istina je bila sasvim drugačija. Nakon što je Petar saznao da je njihov brak zapravo lažan, šokirao se kada je otkrio da je Alisa već bila osuđivana za bigamiju i da je već bila u braku sa pet drugih muškaraca istovremeno.

PETAR SE OŽENIO PA SAZNAO DA MU SUPRUGA IMA JOŠ PET MUŽEVA! Na dan venčanja mu stiglo upozorenje, ali on ga ignorisao!

Foto: Unsplash/ Nathan Dumlao

Petar King, vozač autobusa iz Škotske, doživeo je pravu dramu kada je otkrio da žena koju je oženio Liza Džejn Dejvis, zapravo nosi lažni identitet i da je u isto vreme bila udata za još pet muškaraca. Ova neverovatna priča je poput scenarija iz filma, a Petar je bio uveren da je pronašao ljubav svog života sve do trenutka kada je saznao istinu.

Liza Džejn Dejvis, čije je pravo ime Alisa, uspela je da prevari Petra svojim lažnim identitetom i pričom o sebi. Ona je tvrdila da je doktorka koja radi na intenzivnoj nezi, međutim, istina je bila sasvim drugačija. Nakon što je Petar saznao da je njihov brak zapravo lažan, šokirao se kada je otkrio da je Alisa već bila osuđivana za bigamiju i da je već bila u braku sa pet drugih muškaraca istovremeno.

Priča o njihovom braku je još zapanjujućija kada se otkrije da je Alisa, majka petoro dece, sklapala brakove čak i na Baliju, dok je istovremeno održavala vezu sa Petrom putem aplikacije za upoznavanje. Činjenica da je bila udata za još pet muškaraca je ostavila Petra u šoku, posebno kada je primio poruku, i to na dan venčanja,  od njenog petog muža upozoravajući ga na sumnjivu prošlost njegove "supruge".

Petar je otvoreno govorio o svojim osećanjima prema Lizi, odnosno Alisi, ističući da je želeo da joj veruje čak i kada su ga drugi upozoravali da ga vara. Njegova iskrenost o tome kako je doživeo ovo iskustvo dodatno je naglasila koliko je bio potresen kada je saznao istinu o ženi koju je voleo i kojoj je verovao.

- Verovao sam joj, hteo sam da joj verujem, verovao sam joj i kada su me upozoravali da me vara, a onda sam saznao da je prevarant - rekao je Petar. 

- Liza, mislim Alisa, je mene našla na stranici za upoznavanje i bio sam tada jako polaskan. Bio sam vožač autobusa pred prenzijom, ona je bila 20 godina mlađa od mene, doktorka koja je radila na intenzivnoj nezi, navodno. Mislio sam da je neverovatna - ispričao je Petar za "The Sun".

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero Postar

17.06.2024 11:21

Sta ima veze Petre nije sapun ostalo je i za tebe.