NE BIH SE OŽENIO... Sergej Trifunović ŠOKIRAO izjavom mesec dana nakon VENČANJA sa 23 godine mlađom!

Autor:

Zabava

15.06.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac otkrio ko ga je posavetovao o bračnom životu!

NE BIH SE OŽENIO... Sergej Trifunović ŠOKIRAO izjavom mesec dana nakon VENČANJA sa 23 godine mlađom!

Foto: ATA Images/Miloš Tešić

Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović je pre mesec dana stao na "ludi kamen" i venčao se sa Isidorom Mijanović, koja je čak 23 godine mlađa od njega. Nedavno je gostovao na televiziji UNA, gde je otkrio da mu je svojevremeno savet o braku dao slavni Goran Bregović.

- Kaže on: "Šta, brak? Nemoj pre pedesete, ne valja ni za tebe, ni za ženu, ni za dete, nemoj pre pedesete". Tako da sam ja faktički poslušao Bregovića - ispričao je Sergej pa izneo šok-zaključak:

- Mislim da se ne bih oženio da nešto pre toga nisam uradio. Brak je za mnoge zatvor. Znači, brak sam po sebi ne rešava nikakve vaše probleme ako ih imate. Morate da se pozabavite problemima i bolje da u brak uđete bez njih - rekao je Sergej.

Podsećanja radi, Isidora i Sergej su se venčali 12. maja ove godine, nakon čega su napravili slavlje za najbliže ljude.  Isidora se ranije oglasila za medije i izrazila svoju sreću povodom veze sa Sergejem. Istakla je da je presrećna i da uživa u njihovoj ljubavi. Takođe, otkrila je da planiraju veliku svadbu do kraja godine, ali da još uvek nemaju konkretne detalje.

- Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je zahtevao to, ali naravno ja ću Vas uvek ispoštovati. Šta da Vam kažem. Presrećna sam. Presrećni smo oboje. Jako mi je lepo. Uživamo - rekla je Isidor za domaće medije ranije, pa progovorila o svadbi:

- Što se svadbe tiče, moja želja, naša želja je da to bude do kraja godine. Ali nemamo još nikakve detalje. Te slatke muke nas tek čekaju - rekla je Isidora kroz smeh ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading