ZBOG TOGA MU I DANAS RODITELJI CRVENE! "Prijatelj" došao kod Milutina u svatove, pa pogazio i prijateljstvo i svoj obraz

Autor:

Vesti

15.06.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin iz Čačka podelio je svoje iskustvo sa venčanja na jednom srpskom forumu, otkrivajući neobične događaje koji su se desili nakon proslave.

ZBOG TOGA MU I DANAS RODITELJI CRVENE! "Prijatelj" došao kod Milutina u svatove, pa pogazio i prijateljstvo i svoj obraz

Foto: printskrin

"Oženio sam se pre 12 godina, hvala Bogu još sam u braku. Bolju ženu nisam mogao da odaberem i, ako mene pitate, svima bih savetovao brak.'', napisao je Milutin na forumu.

Ipak, pre braka dolazi i sama proslava venčanja, a na venčanju Milutina i njegove supruge bilo je oko 300 zvanica.

"Ali posle iskustva koje sam doživeo, ne bih savetovao venčanje", napisao je Milutin i opisao kakva neprijatna iznenađenja su njegova supruga i on doživeli nakon svadbe, uključujući i peh sa svadbenim poklonima koji je mnogo toga rekao o gostima.

Budući da su hteli da sve bude na nivou, Milutin i njegova supruga pozajmili su novac kako bi organizovali proslavu, očekujući da će ga vratiti od poklona. Međutim, otvarajući poklone nakon proslave, naišli su na više nego neprijatno iznenađenje, i to ne samo jedno.

Među poklonima su se našle i prazne koverte, poput one u kojoj je prijatelj ostavio papirić na kome je pisalo: ‘Dođem ti 50 evra’, koje je, ruku na srce, prema Milutinovim rečima, i isplatio posle pola godine.

Ipak, ova koverta sa porukom nije bila jedina koja je bila prazna. Istražujući nepotpisane poklone, Milutin i njegova supruga otkrili su da je jedan od njegovih prijatelja iz detinjstva odlučio da im ne donese nikakav poklon, što je Milutina i njegovu suprugu veoma razočaralo, pa je Milutin rešio i da ga nazove i "zahvali mu se" na "poklonu".

"Zahvalim mu se što je bio na venčanju i kažem: "Druže, mogao si da mi kažeš da nemaš, ne bi bio nikakav problem… ‘Ajde, na zdravlje ti bilo". Više nikada mi se nije javio, niti ja njemu. A njegovi roditelji crvene svaki put kad me sretnu. Šta će nesrećnici, sramota ih na njegov red", zaključio je Milutin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading