(VEOMA UZNEMIRUJUĆE!) LIKVIDACIJA U PRESTONIČKOM KAFIĆU: Nonšalantno ušao u lokal i ispalio tri hica žrtvi u potiljak (VIDEO)

Autor:

Svet

13.06.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasnuti gosti jedva da su se pomerili sa svojih mesta u malom kafiću, a napadač je već pobegao.

(VEOMA UZNEMIRUJUĆE!) LIKVIDACIJA U PRESTONIČKOM KAFIĆU: Nonšalantno ušao u lokal i ispalio tri hica žrtvi u potiljak (VIDEO)

Foto: X/7.62sfuxk/Printscreen

Snimak sa nadzorne kamere zabeležio je užasan trenutak kad je čovek ubijen dok je pio u baru u Bogoti, glavnom gradu Kolumbije, javlja Dejli mejl.

Na snimku se vidi kako 27-godišnjak sedi sa dvojicom muškaraca u naselju Kenedi.

Jedan muškarac ulazi u kafić, za njim i napadač, koji ga gura s puta i ispaljuje tri brza hica žrtvi u potiljak.

Užasnuti gosti jedva da su se pomerili sa svojih mesta u malom kafiću, a napadač je već pobegao, dok je žrtva koja je sedela za šankom skliznula mrtva na pod.

Komandant policije u Bogoti, Hulio Botero, rekao je novinarima da je ovo ubistvo možda bilo rezultat razračunavanja.

Botero je dodao da je žrtva puštena iz zatvora pre tri meseca, imala je dug kriminalni dosije koji je uključivao hapšenja zbog ilegalnog posedovanja oružja i trgovine drogom.

Statistika pokazuje da su u prva četiri meseca 2024. zabeležena 354 ubistva u Bogoti.

Za poređenje, 349 ubistava je prijavljeno tokom istog perioda prošle godine. Vlasti su registrovale 305 ubistava tokom prva četiri meseca 2022. godine.

April je bio najsmrtonosniji mesec ove godine, sa 111 prijavljenih ubistava, što je povećanje od 11 procenata u odnosu na mart.

Najmanje polovinu ubistava između januara i aprila izvršili su plaćene ubice.

Gradska odbornica, Diana Diago, rekla je da administracija gradonačelnika, Karlosa Galana, nije učinila ništa da suzbije nasilje.

- Nesigurnost je glavobolja za stanovnike Bogote. I sa promenom vlasti nema poboljšanja, pod ovom administracijom smo skoro šest meseci, ali i dalje ne vidimo jasan pogled na bezbednost - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading