ISPALIO SAM 16 METAKA U NJEGA IZ STRAHA, MISLIO SAM DA ĆE ON PUCATI! Evo kako se ubica iz Sarajeva PRAO u tužilaštvu!

Autor:

Svet

12.06.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Kršo saznao za vezu između Sarajkića i njegove supruge, počeo je da upućuje pretnje oboma.

ISPALIO SAM 16 METAKA U NJEGA IZ STRAHA, MISLIO SAM DA ĆE ON PUCATI! Evo kako se ubica iz Sarajeva PRAO u tužilaštvu!

Foto: printscreen/klix.ba

Nihad Sarajkić, osumnjičen za brutalno ubistvo Anela Krše, ispitan je jutros u 10 sati u Tužilaštvu Kantona Sarajevo, saznaje portal Avaza.

Predlog za pritvor

Za Sarajkića, prema informacijama, biće predloženo određivanje jednomesečnog pritvora. On je u Tužilaštvu Kantona Sarajevo priznao da je ubio Kršu, ispalivši 16 metaka. Još nije tačno utvrđeno koliko metaka je pogodilo Anela.

Detalji Izjave

Avaz ekskluzivno objavljuje detalje Sarajkićeve izjave date tužiocima. Potvrđeno je da je razlog za ubistvo bio sukob zbog žene. Sarajkić je bio u emotivnoj vezi s Kršinom ženom - šerijatski venčani, a zbog pretnji koje je dobijao, dogovorili su se da se sastanu i reše probleme.

Porodični sukobi

Kršo je sa suprugom imao četvoro dece, ali je njihov brak bio u krizi nakon što ga je ona prijavila za nasilje u porodici, zbog čega je bio u pritvoru u Zenici više od tri meseca. Nakon što je Kršo saznao za vezu između Sarajkića i svoje supruge, počeo je da upućuje pretnje oboma.

Susret na Vilsonovom šetalištu

Sarajkić je priznao da je ubio Kršu iz straha. Dogovorili su se da se nađu na Vilsonovom šetalištu da bi rešili nesuglasice. Sarajkić je poneo pištolj jer je znao da je Kršo "problematičan" i želeo je da se zaštiti. Kada su se našli, sedeli su na klupi, a Kršo je predložio da kupe sok, što su i uradili.

Prelazak u ubistvo

Nakon povratka na klupu, rasprava je eskalirala. Sarajkić tvrdi da je mislio da će ga Kršo prvi upucati jer je pretpostavljao da ima pištolj u torbici. Kada se Kršo uhvatio za torbicu, Sarajkić je počeo da puca, usmrtivši ga na licu mesta. Nije znao da objasni zašto je ispalio 16 metaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading