OBRT U SLUČAJU UBIJENE DEVOJČICE! Stric otkrio da li ju je silovao, a potom i ubo ŠRAFCIGEROM U SRCE

Autor:

Svet

11.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo jedanaestogodišnje devojčice pronađeno je kod njive

OBRT U SLUČAJU UBIJENE DEVOJČICE! Stric otkrio da li ju je silovao, a potom i ubo ŠRAFCIGEROM U SRCE

Foto: printscreen/X/ Amber Alert Hellas | Greece

Grčka je i dalje pod snažnim utiskom zločina koji je počinio muškarac koji je svoju jedanaestogodišnju rođaku brutalno ubio.

Izveštaj veštaka pokazao je da je devojčica Vasilika (11) bila ubodena šrafcigerom u srce i slezinu i da nije bilo tragova seksualnog zlostavljanja.

Ovo se razlikuje od prethodne verzije zločina, prema kojoj su policajci na početku utvrdili da je vrlo moguće da je bilo i silovanja.
 

U spisima koje je podnela policija nalaze se optužbe za ubistvo sa predumišljajem i pokušaj silovanja za koje je osumnjičen devojčicin stric.

Kako prenose grčki mediji, devojčica je neposredno pre ubistva, verovatno tokom pokušaja silovanja, rekla "reći ću roditeljima" nakon čega ju je stric pojurio i, kako je sam priznao, ubio.

"Predložio sam joj, ona je odmah to odbila i rekla da će reći roditeljima. Ubio sam je šrafcigerom koji sam imao u kolima", navodno je rekao muškarac.

Grčki portal preneo je nezvanične informacije da je devojčica imala na rukama rane zbog čega se sumnja da je stric pokušao da je siluje ali da se ona branila.

Stric je nakon priznavanja ubistva inspektore odveo do njive na kojoj je ostavio telo male Vasilike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading