HOROR U GRČKOJ! Mala Vasiliki (11) pronađena mrtva sa ubodnim ranama na vratu! UBIO JE STRIC!

Autor:

Svet

10.06.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stric deteta je priznao zločin, a več je bio optužen za silovanje maloletnice.

HOROR U GRČKOJ! Mala Vasiliki (11) pronađena mrtva sa ubodnim ranama na vratu! UBIO JE STRIC!

Foto: amber alert hellas

U nedelju uveče, 11-godišnja Vasiliki Nikolopoulou je nestala iz oblasti Mirtija u Pirgosu, što je izazvalo hitnu reakciju njene majke i izdavanje Amber alerta zbog straha da je devojčica u opasnosti. Međutim, danas je u oblasti Katarači pronađeno beživotno telo male Vasiliki sa ubodnim ranama na vratu.


Najnoviji obrt u ovoj tragičnoj priči jeste priznanje zločina od strane rođaka devojčice, tačnije strica, koji je brzo priveden u stanicu policije. Na saslušanju je priznao da je ubio dete, a šokantno je saznati da je već bio optužen za silovanje maloletnice, mada nije poznato da li je osuđen za taj zločin.

Kada je majka prijavila nestanak 11-godišnjakinje, izdat je Amber alert kako bi se što pre pronašlo dete za koje se sumnjalo da je u opasnosti. Ova vest je izazvala veliku zabrinutost u zajednici, a situacija je postala još dramatičnija kada je Vasiliki pronađena mrtva.

Nakon intenzivne potrage, beživotno telo 11-godišnje Vasiliki pronađeno je sa ubodnim ranama na vratu, što je izazvalo šok i tugu u zajednici. Majka devojčice izrazila je očaj i bol u razgovoru za medije, izjavljujući da ide da vidi svoju ćerku. "Rekli su mi da su našli devojčicu, idem da vidim da li mi je ćerka", rekla je majka u razgovoru za medije.

Ova porodična tragedija potresla je lokalnu zajednicu, ostavljajući iza sebe pitanja o sigurnosti dece i neophodnosti zaštite najranjivijih članova društva. Nastavljamo da pratimo razvoj događaja i nadamo se da će pravda biti zadovoljena u ovom slučaju.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading