KATASTROFA NA ULICI: Vozač se automobilom zakucao u hotel star ŠEST VEKOVA! Kad je pao stub, svi su se uhvatili za glave

Autor:

Svet

02.06.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hotel je izgrađen davne 1420. godine kao privatna rezidencija

KATASTROFA NA ULICI: Vozač se automobilom zakucao u hotel star ŠEST VEKOVA! Kad je pao stub, svi su se uhvatili za glave

Foto: somersetlive.co.uk printscreen

Hotel ''Langport Arms'', koji datira iz 15. veka u Langportu u blizini Tauntona u Engleskoj, "zatresao" se nakon što je Pežo sedan udario u ulaz hotela.

Vozač je hitno prevezen u bolnicu nakon što je udario u ulaz hotela, zbog čega se džinovski kameni stub srušio na njegovo vozilo, preneo je Miror.

Iako je automobil bio zgnječen ispod jednog od srušenih stubova, vozač je uspeo da izađe iz vozila bez teških povreda.

Očevici su rekli da se hotel, čiji delovi datiraju iz 15. veka, "tresao" nakon udara.

Hotel Langport Arms datira iz 1420. godine kada je prvobitno izgrađen kao privatna rezidencija.

Tokom 16. veka pretvoren je u gostionicu i od 18. veka poznat je kao hotel ''Langport Arms''.

Govoreći o Engleskoj, četrnaestogodišnji dečak se udavio, a jedan 13-godišnjak je u kritičnom stanju iz reke Tajn u Nortamberlendu na severoistoku Engleske, saopštila je policija.

Policija je primila dojavu da su dvojica tinejdžera ušla u reku u blizini mosta u Ovingemu, selu zapadno od grada Njukasla na Tajnu, nešto posle 15.30 časova po lokalnom vremenu u subotu, prenosi Gardijan.

U potragu su uključene ekipe policije, hitne pomoći, gorske spasilačke i vatrogasne službe, a jedan od dečaka, star 13 godina, spašen je iz vode, nakon čega je prebačen u bolnicu gde se i dalje nalazi u kritičnom stanju, saopštila je policija.

Policija je navela da je nakon pretrage područja telo 14-godišnjaka kasnije pronađeno u vodi i da je on proglašen mrtvim na licu mesta, navodi britanski list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading