UHAPŠEN USRED GRADA: Muškarac pokušao da siluje stranu državljanku!

Autor:

Svet

30.05.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu

UHAPŠEN USRED GRADA: Muškarac pokušao da siluje stranu državljanku!

Foto: Shutterstock

U Budvi je uhapšen R.M. (29) državljanin Azerbejdžana osumnjičen za silovanje strane državljanke.  

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je juče dobijena prijava da je jedna ženska osoba žrtva silovanja od njoj nepoznatog lica.

"Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti, te identifikovala prijavljeno lice i došla do sumnje da je reč o R.M. (29) iz Azerbejdžana", navodi se u policijskom saopštenju.  

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

"On je naložio preduzimanja daljih mera i radnji u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti u odnosu na prijavljeni događaj, kojom su prilikom policijski službenici došli do sumnje da je R.M. izvršio krivično delo silovanje na štetu pomenute ženske osobe, strane državljanke", navodi se u saopštenju.

Kad smo kod Budve, demokrate su objavile prve rezultate sa lokalnih izbora u Budvi, na osnovu 10.293 prebrojana glasa, prema podacima te partije, koja je navela da je na birališta izašlo 11.350 birača.

Koalicija "Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad", koju predvodi Mladen Milijelj, osvojila je 2.599 glasova, odnosno, 25,7 odsto glasova i devet mandata, a lista "Budva naš grad", koju predvodi Nikola Jovanović, 2.490 glasova, odnosno, 24,21 odsto glasova i devet mandata, prenose Vijesti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading