"AKO TI JE ŽIVOT MIO, NE POKAZUJ NIKOME!" Sestra pokojne Alme koja se ubila sa decom OTKRILA da ima JASNE DOKAZE protiv ZETA!

Autor:

Svet

08.05.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tela svo trije dece, kao i telo Alme Arazi izvučena su iz reke Bojane kod Skadra, a slučaj je uzdrmao kako albansku tako i javnost širom regiona

"AKO TI JE ŽIVOT MIO, NE POKAZUJ NIKOME!" Sestra pokojne Alme koja se ubila sa decom OTKRILA da ima JASNE DOKAZE protiv ZETA!

Foto: facebook printscreen

Genta Bušati, sestra preminule Alme Arazi, koja je zajedno sa svoje troje dece izvršila samoubistvo skočivši u reku Bojanu, iznela je potresne detalje o nasilju koje je doživljavala od strane supruga Ergisa.

Kroz njene reči otkrivaju se uznemirujuće činjenice o psihičkom i emotivnom zlostavljanju koje je Alma pretrpela pre nego što je počinila tragičan čin.

- Imam činjenice da ju je vređao, pljunuo u lice i nazvao je smećem, a imam i činjenice da imam sve fotografije moje sestre koje mi je donela i rekla: "Sačuvaj ove fotografije, čuvaj ih na telefonu."  On je oduzeo život mojoj sestri, imam njegove slike sa njegovom devojkom, imam snimak njega u autu sa njegovom devojkom. To sam mu pokazala i čak mi je pretio - rekla je.

Foto: Facebook/Printscreen/Ergys Arazi

Ergis sa detetom

Uznemirujući detalji o nasilju

Genta je otkrila da je Ergis pretio Almi zahtevajući da obriše video zapise i fotografije njega sa drugom ženom sa njenog telefona.

- Rekla sam mu da ću ga prijaviti, ali mi je zabranio i pretio mi. Uporno sam insistirala da ću zajedno sa svojim sinom otići u Skadar i podneti tužbu jer sam počela da sumnjam da nešto nije u redu. Sumnjala sam, jer mi sestra nije odgovarala na telefon. Insistirala sam na prijavi i on je bio prisiljen da dođe. Kad sam tamo došla, pretio mi je u policiji, rekao mi je "da li ti je život mio, ako jeste, šta god da imaš na telefonu, ne pokazuj". Sve što imam na telefonu ću proveriti, neću biti sa tobom i ići protiv svoje sestre - rekla je Almina sestra.

Ona je svedočila o verbalnom i fizičkom zlostavljanju koje je Alma pretrpela, uključujući uvrede, pljuvanje i pretnje.

Genta je istakla da je čvrsto rešena da istraje, uprkos pretnjama i zabranama koje je dobijala od Ergisa.

Foto: facebook printscreen

Alma sa decom

Optužbe protiv supruga

Tužilaštvo je istaklo da je kontinuirano psihičko nasilje koje je Ergis vršio nad svojom suprugom dovelo do tragičnog samoubistva Alme i njene dece.

Optužbe uključuju stalno ponižavanje, preljubu i ozbiljno narušavanje Alminog dostojanstva.

Dodatno, otkrivena je vanbračna afera sa 18-godišnjakinjom, što dodatno potvrđuje težinu optužbi.

Tragedija na reci Bojani

Nakon nestanka Alme i njene dece 2. maja, njen suprug je tek narednog dana prijavio njihov nestanak.

Nakon tragičnog događaja, telo Almine starije devojčice pronađeno je u reci, dok je telo druge pronađeno dan kasnije. Juče su pronađena i preostala tela, odnosno Almino telo, kao i telo dečaka.

Ova uznemirujuća tragedija potresla je zajednicu i izazvala šok i tugu širom regiona.

(Republika/Vox News)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading