NIJE SAMO TRAMP NA UDARU! Stormi Danijels OBJAVILA još jedno svetski poznato ime!

Autor:

Svet

08.05.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno je suđenje bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu

NIJE SAMO TRAMP NA UDARU! Stormi Danijels OBJAVILA još jedno svetski poznato ime!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Stormi Danijels je imenovala Bena Rotlisbergera tokom suđenja Donaldu Trampu za tajni novac - nakon što je zvezda filmova za odrasle ranije tvrdila da ju je "prestrašio".

Foto: Tanjug/AP Photo/Markus Schreiber, File

Stormi Danijels

Ime bivšeg kvoterbeka Pitsburg Stilersa Bena Rotlisbergera pojavilo se na suđenju Donaldu Trampu za tajni novac nakon što se Stormi Danijels prisetila njihovog sastanka u noćnom klubu na jezeru Taho 2006. godine.

Trampu se sudi u Njujorku zbog tvrdnji da je falsifikovao poslovnu evidenciju da bi prikrio tajnu isplatu novca Danijelsovoj - čije je pravo ime Stefani Kliford- u pokušaju da sakrije navodni intimni odnos među njima.

Glumica filmova za odrasle svedočila je o navodnih 130.000 dolara koje je dobila da bi prećutala svoju aferu sa bivšim predsednikom SAD, za kog se navodi da je bio sa Rotlisbergerom tokom jednog od njihovih ranih sastanaka.

Foto: Tanjug/AP Photo/Mary Altaffer, Pool

Donald Tramp

Danijelsova je ranije govorila o svom iskustvu sa Rotlisbergerom u svojoj knjizi "Potpuno otkrivanje" iz 2018. godine, tvrdeći da se "prestrašila" njega kada ga je Tramp zamolio da je otprati do njene hotelske sobe.

Prema njenoj verziji događaja, tadašnja NFL zvezda zamolila ju je za "poljubac za laku noć" i bila je odbijena, pre nego što je odbio da ode i nastavio da joj kuca na vrata nekoliko minuta.

Pet godina nakon tih navoda, Danijelsova je bacila dodatno svetlo na sastanak sa Rotlisbergerom, prisećajući se da je probala njegov prsten na Superbolu nakon što ih je Tramp predstavio u VIP klubu na jezeru Taho.

Rečeno je da ju je Tramp predstavio kao svoju "malu prijateljicu Stormi", pre nego što je legendu Stilersa opisao kao "Big Bena".

Rotlisberger je odbio da komentariše navode nakon što je Danijelsova objavila svoju knjigu 2018. godine.

Foto: Tanjug/Elizabeth Williams via AP

Stormi Danijels

Dve godine nakon navodnog incidenta, optužen je za seksualni napad na ženu u hotelskoj sobi na jezeru Taho, pre nego što se na kraju nagodio van suda za neodređenu sumu 2012. godine.

Rotlisberger se takođe suočio sa optužbama za seksualni napad od žene u Džordžiji 2010. godine, ali je okružni tužilac odbio da podnese tužbu.

Međutim, NFL je ipak odlučio da ga kazni suspenzijom od šest utakmica koja je kasnije smanjena na četiri utakmice.

- Rekli ste meni i Stilersima da ste posvećeni donošenju boljih odluka - rekao je komesar Roger Goodell u pismu upućenom Steelers KB-u.

- Vaši postupci u proteklih nekoliko meseci bili su u skladu sa tim obećanjem i morate nastaviti da poštujete tu obavezu.

Rotlisberger je proveo još 11 godina u Stilersima, pre nego što se povukao 2021. kao jedan od najplodnijih dodavača u istoriji NFL-a sa petim najvećim brojem jardi dodavanja svih vremena (64.088).

Njegova dva trijumfa na Superbolu u Pitsburgu došla su u sezonama 2005. i 2008. godine.

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading