DRAMATIČNE SCENE U MOSKVI! Industrijsku oblast nadleću helikopteri i avioni! Veliki PLAMEN obasjao noć, šta se dešava?! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.05.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lice mesta stigle hitne službe, veliki broj vatrogasaca i vatrogasnih vozila

DRAMATIČNE SCENE U MOSKVI! Industrijsku oblast nadleću helikopteri i avioni! Veliki PLAMEN obasjao noć, šta se dešava?! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/Kanal13

U industrijskoj zoni na istoku Moskve izbio je veliki požar koji je zahtevao angažovanje velikog broja vatrogasaca i vatrogasnih vozila.

Prema informacijama iz pres-službe ruskog Ministarstva za vanredne situacije (MVS), površina požara prostire se na 2.500 kvadratnih metara, pri čemu je krov zgrade delimično kolabirao na površini od oko 1.000 kvadratnih metara.

Na licu mesta je angažovano ukupno 120 vatrogasaca i 35 vatrogasnih vozila, a aktivnosti na gašenju požara su i dalje u toku, prenosi Tanjug.

Angažovanje aviona u gašenju požara

Pored vatrogasaca i vozila, u gašenju požara uključeni su i avioni i helikopteri Moskovskog centra za avijaciju, što dodatno svedoči o ozbiljnosti situacije.

Ova mera ukazuje na to da je požar izuzetno zahtevan za lokalne vatrogasne snage i da je angažovanje vazdušnih resursa bilo neophodno radi efikasnijeg suzbijanja vatrene stihije.

Reakcija nadležnih organa

Povodom ovog događaja, agencija TASS je kontaktirala pres-službu MVS radi potvrde informacija i dobila je zvaničnu informaciju o angažovanju vatrogasaca i vatrogasnih vozila na licu mesta.

- Površina požara je 2.500 kvadratnih metara. Krov zgrade je delimično kolabirao na površini od oko 1.000 kvadratnih metara. Nastavljaju se aktivnosti na gašenju požara. Na licu mesta je 120 vatrogasaca i 35 vozila - potvrdila je pres-služba MVS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading