BIVŠI PREDSEDNIK SRBIJE IMAO OZBILJNE "MALERE" U SAOBRAĆAJU: Toma Nikolić pored nekoliko saobraćajki doživeo i DRAMU U AVIONU: U jednom trenutku smo padali ko KAMENJE

Autor:

Vesti

17.05.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolić je jutros oko 9:15 bio u službenom vozilu audi A 8 kada se desio udes na uglu Kneza Miloša i Birčaninove ulice.

BIVŠI PREDSEDNIK SRBIJE IMAO OZBILJNE "MALERE" U SAOBRAĆAJU: Toma Nikolić pored nekoliko saobraćajki doživeo i DRAMU U AVIONU:  U jednom trenutku smo padali ko KAMENJE

Foto: Profimedia Dinendra Haria Zuma Press Pr, Republika, ATA Images

Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije i direktor Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje s Ruskom Federacijom i NR Kinom, imao je jutros saobraćajnu nezgodu, piše Kurir.

Na sreću, niko nije povređen.

- Nikolić je jutros oko 9:15 bio u službenom vozilu audi A 8 kada se desio udes na uglu Kneza Miloša i Birčaninove ulice. Sudarili su se audi, kojim je upravljao njegpov vozač Z. S. i fiat 500 kojim je upravljala žena, V. A. Nikolić je potom prebačen u drugo vozilo koje je došlo po njega i na sreću, nije bil povređenih - kazao je izvor.

Inače, ovo nije prva nezgoda u kojoj je učestvovao bivši predsednik Srbije. Naime, pored ozbiljnog kvara na avionu kojim je tada leteo za Vatikan, Nikolić je takođe 2020. imao udes na naplatnoj rampi u Lapovu.

UDES NA NAPLATNOJ RAMPI KOD LAPOVA

Naime, Nikolić se prevozio u kolima MUP-a, a u udesu su učestvovala vozila koja su se kretala u suprotnom smeru.

„Ništa ozbiljno, zakačili su nam retrovizor, idem da glasam“, rekao je Nikolić tada. 

Povređenih nije bilo.

NEZGODA SA AVIONOM

Podsetimo, avion kojim je Tomislav Nikolić leteo za Vatikan vratio se u Beograd zbog kvara na motoru.  Tada je Nikolićeva poseta Vatikanu je zbog toga otkazana.

- Predsednik je trebalo da sleti u 9.20 na rimski aerodrom. Međutim, avion se prinudno vratio na beogradski aerodrom zbog kvara na jednom motoru, a poseta Svetoj stolici je otkazana do daljeg, dok se ne utvrde termini za novu posetu -  rečeno je tada. 

Kvar se dogodio na motoru vladinog "falkona".

Motor na avionu "falkon 50" kojim je leteo tadašnji predsednik za Vatikan prestao je da radi iznad Jadranskog mora.

Letelica koja se nalazila na visini od 10.000 metara propadala je skoro dva kilometra, ali je zahvaljujući iskusnom pilotu izbegnuta nesreća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading