DAN D: Partizan na Banovom brdu ostaje bez Lige šampiona!? Evo gde možete gledati derbi dve crno-bele ekipe!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2024

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Humske traži pobedu na terenu na kojem nij slavio pune tri godine.

DAN D: Partizan na Banovom brdu ostaje bez Lige šampiona!? Evo gde možete gledati derbi dve crno-bele ekipe!

Foto: Starsport

Tokom jučerašnjeg dana odigrana su prva dva meča pretposlednje takmičarske runde u okviru Superlige Srbije u kojima su fudbaleri kragujevačkog Radničkog 1923 i novosadske Vojvodine remizirali na "Čika Dači" rezultatom 0:0, dok je novi, stari šampion Crvena zvezda ubedljivo savladala Napredak na kruševačkoj "Mladosti" sa 4:0 uz dva pogotka mladog Uroša Sremčevića.

Svakako najvažniji duel današnjeg elitnog programa biće odigran na Banovom brdu gde će Čukarički dočekati ekipu Partizana u meču u kojem su bodovi i jednim i drugima, neophodni.

Crno-beli su uspeli da prekinu svoju niz loših rezultata i ostvare pobedu nad Mladosti u prethodnom kolu, čime su zadržali drugu poziciju, uprkos trijumfu TSC-a. Sa druge strane, domaćin Čukarički teži ka petom, pa čak i četvrtom mestu, ali su im neophodne dve pobede kako bi ostvarili taj cilj.

Foto: Starsport

Grobari se nadaju prekidu crne serije

 

Čukarički je uspeo da ostvari pobede nad Partizanom u poslednja tri meča na svom terenu, stvarajući time prednost koju će pokušati da iskoristi i u ovom meču. S druge strane, gostujući tim iz Humske nije uspeo da ostvari pobedu na Banovom brdu još od 2021. godine, što dodatno naglašava dominaciju Čukaričkog na domaćem terenu.

Navijači će imati priliku da prate direktan prenos ovog značajnog duela putem TV Arena sport Premium 1, sa početkom u 18:30 časova. Očekuje se veliko interesovanje za ovaj meč, kako zbog značaja rezultata za oba tima, tako i zbog istorijske dominacije Čukaričkog na domaćem terenu.

Očekuje se da će atmosfera na stadionu biti izuzetna, a kako se meč bude približavao, rasteće i napetost i uzbuđenje među navijačima oba tima. S obzirom na značaj ovog susreta, očekuje se da će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile pozitivan rezultat i zadržale ili poboljšale svoje pozicije u plej-ofu Superlige Srbije. Sledi nam još jedan uzbudljiv fudbalski spektakl na srpskim terenima.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading