MEDICINSKA SESTRA I NJENA ĆERKA UBILE TRUDNICU PA JOJ OTELE BEBU: Najstrašniji zločin, osuđena na 50 godina zatvora

Autor:

Svet

20.04.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin u Čikagu: Krađa bebe iz stomaka trudnice

MEDICINSKA SESTRA I NJENA ĆERKA UBILE TRUDNICU PA JOJ OTELE BEBU: Najstrašniji zločin, osuđena na 50 godina zatvora

Foto: Tanjug/AP


Stravičan zločin koji je potresao Čikago 2019. godine i dalje ostavlja dubok trag u sećanjima ljudi. Klarisa Figeroa, zajedno sa svojom kćerkom Desir, izvršila je gnusan zločin nad trudnicom Marlin Očoa-Lopez, namamivši je u svoj dom pod lažnim izgovorom. Klarisa, koja je bila medicinski radnik, iskoristila je svoje znanje kako bi izvršila ovaj strašan čin, a njen partner Piotr Bobak je takođe bio umiješan u ovaj zločin.

Lažno predstavljanje i ubistvo trudnice

Klarisa je trudnicu namamila u svoju kuću pod izgovorom da će joj dati besplatnu odeću za bebe. Međutim, umesto pomoći i podrške, ona je zajedno sa svojom kćerkom izvršila stravičan čin, usmrtivši trudnicu električnim kablom. Nakon što je izvukla bebu iz stomaka trudnice, Klarisa je pokušala da predstavi bebu kao svoju, izazivajući još dublje šok i užas.


Laži, manipulacija i iznenađujuće otkriće

Prema tvrdnjama tokom suđenja, Klarisa je pre zločina izgubila vlastitu bebu, a potom je svojoj kćerki ispričala svoj plan da usmrti trudnicu i ukrade bebu iz njenog stomaka. Nakon zločina, Klarisa i Piotr su čak tvrdili da je ukradena beba njihova, pokrenuvši čak i humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći za njeno lečenje. Ovo je izazvalo dodatnu nevericu i šok u zajednici.

Osuda i bol porodice

Kada su se otkrili detalji ovog stravičnog zločina, javnost je bila zapanjena. Nakon suđenja, Klarisa Figeroa je osuđena na pola veka robije, dok je njena kćerka Desir osuđena na 30 godina robije. Porodica ubijene trudnice, Jovani Lopez, izrazio je svoju bol i očaj zbog gubitka supruge i bebe, ističući da nikakva kazna neće moći da nadoknadi njihovu patnju.

Ovaj jeziv zločin ostaje kao upozorenje i podsećanje na dubinu zla koje ljudi mogu naneti jedni drugima, ali i na snagu zajednice da se izbori sa takvim užasima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading