ŽENA SAZNALA ZA SMRT SUPRUGA TEK KAD SU SLETELI: Muškarac umro od srčanog udara dok su leteli iznad Italije!

Autor:

Svet

18.04.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena, koja je u drugom stanju je u stanju šoka odvedena u obližnju bolnicu.

ŽENA SAZNALA ZA SMRT SUPRUGA TEK KAD SU SLETELI: Muškarac umro od srčanog udara dok su leteli iznad Italije!

Foto: pixabay.com

Na letu Ryanaira iznad Italije juče je preminuo 33-godišnji muškarac dok je njegova trudna supruga sedela u drugom, zadnjem delu aviona. Kako javljaju italijanski mediji, muškarac je preminuo od srčanog udara.

Nakon što mu je pozlilo na letu iz Torina za Lamezia Terme juče ujutru, dvojica putnika obučena za pružanje lekarske pomoći pokušale su ga spasiti, a osoblje aviona bilo je prisiljeno uskočiti s defibrilatorom, piše LaStampa. 

Avion se vratio u Torino 30 minuta nakon poletanja, u njega su uleteli doktori koji su muškarca na mestu proglasili mrtvim.

Njegova je supruga saznala za njegovu smrt tek nakon što se avion vratio u Torino jer je sedela daleko od njega u zadnjem delu aviona. Lokalni mediji prenose da je u stanju šoka odvedena u obližnju bolnicu.

Nakon tragedije pojavile su se tvrdnje o kašnjenju spasilačkih timova. Međutim, te su tvrdnje demantovane, a lokalna zdravstvena uprava kaže da su bili spremni pružiti pomoć odmah nakon sletanja aviona.

Kako se navodi, njih dvoje su se venčali tek prošle godine. Supruga je, kako se nezvanično saznaje rekla da je on u poslednje vreme imao zdravstvenih problema ali kako je reč o čoveku od 33 godine, nije mogla da pretpostavi da mu je život zapravo već bio ugrožen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading