BAJDEN NI PSIHIČKI NI FIZIČKI NIJE U STANJU DA VODI SAD! Bivši lekar Bele kuće bez pardona: SITUACIJA JE LOŠA ZA SVE NAS!

Autor:

Svet

05.06.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštre reči na račun predsednika SAD Džo Bajdena.

BAJDEN NI PSIHIČKI NI FIZIČKI NIJE U STANJU DA VODI SAD! Bivši lekar Bele kuće bez pardona: SITUACIJA JE LOŠA ZA SVE NAS!

Foto: Tanjug/AP

- Bela kuća je kriva jer je dozvolila predsedniku SAD Džou Bajdenu da govori o reizboru dok je u stanju mentalnog i fizičkog propadanja - rekao je za "Foks njuz" bivši glavni lekar Bele kuće i republikanski kongresmen Roni Džekson.

Bajden se spotakao i pao dok je napuštao scenu nakon ceremonije dodele diploma kadetima u Američkoj vazduhoplovnoj akademiji u Koloradu.

Bela kuća je saopštila da je Bajden "dobro" i da ga je iznenadila vreća peska na bini.

 

 

- Ne želim da zvučim kao pokvarena ploča, ali ponoviću: Ovaj čovek nije psihički i fizički sposoban da bude naš predsednik i to je loša situacija za nas - rekao je Džekson.

- Mislim da njegov nedostatak fizičkih sposobnosti i njegovo fizičko propadanje sada počinju da naglašavaju kognitivno propadanje koje smo tako dugo posmatrali. To je paket koji se jednostavno ne prodaje širom sveta, a za nas postaje pitanje nacionalne bezbednosti - dodao je.

Džekson, koji je radio kao lekar u Beloj kući tokom predsedničkih mandata Baraka Obame i Donalda Trampa, više puta je upozoravao na Bajdenovo mentalno zdravlje. Ranije ove godine opomenuo je da 80-godišnji predsednik "ne zna gde se nalazi pola vremena i svaki dan nas približava sveopštem ratu sa Rusijom i Kinom".

Anketa "Vašington posta" sprovedena početkom maja pokazala je da 62 odsto birača veruje da je Bajden u previše lošem fizičkom stanju da bi mogao efikasno da vodi državu.

Bajden je već najstariji šef države koji je ikada vodio SAD, a ako bude izabran imaće 86 godina kada napusti dužnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Džonko

05.06.2023 15:18

Ne dirajte dekicu baš se lepo zabavlja... A DUBOKA DRŽAVA RADI ŠTA JOJ SE PROHTE.!!! Od kada je dekica u zabavištu bogataši u USA udesetostručili su svoju lovu... BRAVO ZA DEKICU, BAŠ JE OD KORISTI... ZA BOGATAŠE, A OBIČAN NAROD U SVE VEĆOJ BEDI I KRIMINALU... UBISTVA, DROGA, OTMICE DECE, PEDOFILIJA, SATANIZAM HARA U USA... IDEEMOO DEKICE JOŠ KOJI GAAAF, ŠTA TE BRIGA ŠTA KO MISLI...!!!

Džonko

05.06.2023 15:34

Čemu ovo "KOMENTARI" ako ih ne objavljujete... ŠTA SAAMO ONI KOJI VAM ODGOVARAJU...!!!???