POTPUNI ŠOK: Ovome se niko nije nadao - Srbija neće moći da prati mečeve svojih tenisera na US openu?!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.08.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve u rukama organizatora.

POTPUNI ŠOK: Ovome se niko nije nadao - Srbija neće moći da prati mečeve svojih tenisera na US openu?!

Foto: Profimedia

Pred nama je poslednji Grand slam turnir ove sezone, US Open, koji se tradicionalno održava u Njujorku. U ponedeljak će svoje mečeve odigrati srpski teniseri, Miomir Kecmanović i Laslo Đere, a očekuje se i nastup najaboljeg tenisera u istoriji belog sporta, Novaka Đokovića.

Miomir Kecmanović će otvoriti svoj nastup protiv japanskog tenisera Jošihita Nišioka, a meč je planiran za 20 časova po srpskom vremenu. Sa druge strane, Laslo Đere će se suočiti sa Janom Lenardom Štrufom, a njihov meč je zakazan za 22 časa. Ukoliko pobedi, Đere će imati priliku da se sastane sa Novakom Đokovićem u drugom kolu.

Svi mečevi sa US Opena će biti dostupni za praćenje preko Eurosport kanala. Ipak, odluka o tome koje mečeve će prenositi zavisi od programa i dešavanja na samom turniru. Ukoliko se mečevi Kecmanovića i Đerea ne budu prenosili na Eurosportu, gledaoci će imati mogućnost praćenja putem Eurosport plejera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere bije bitku za duel protiv Novaka

 

Međutim, sigurno je da će meč Novaka Đokovića protiv Radua Albota biti prenošen, budući da je Novak veliki favorit na ovom turniru. Njihov meč je zakazan za noćni termin, odnosno dva sata i 30 minuta nakon ponoći.

US Open ove godine obećava uzbudljive mečeve, a srpski teniseri će dati sve od sebe da ostvare uspeh na ovom prestižnom turniru. Sledimo ih sa nestrpljenjem i sa nadom u uspešan početak.

Da podsetimo, ovogodišnji US open startuje 26. avgusta, a na startu turnira u Njujorku Đoković se sastaje sa Moldavcem Radu Albotom  koji na glavnu scenu stiže kao kvalifikant. Iskusni Moldavac ima 34 godine. Rođen je u Kišinjevu , a član pro tura je od 2008. godine. Trenutno je 138. igrač planete, a svoj najbolji plasman na ATP listi tenisera sveta imao je početkom avgusta 2019. godine kada je zauzimao 39. poziciju.

Najveći uspeh na US opemu zabeležio je 2017. godine kada je stigao do treće runde, a identično ostvarenje zabeležio je i na Australijan openu 2021. i 2022. godine, kao i na Vimbldonu sada već davne 2018. godine.

Sva dešavanja sa US opena pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading