ON JE SLEDEĆI NA TAPETI! Evo ko je NOVAKOV naredni protivnik, samo prvo da sredi ĐEREA!

Autor:

Sport

29.08.2024

01:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće napeto.

ON JE SLEDEĆI NA TAPETI! Evo ko je NOVAKOV naredni protivnik, samo prvo da sredi ĐEREA!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković se približava trećem kolu US Opena, a ukoliko večeras savlada Lasla Đerea, njegov naredni protivnik će biti Aleksej Popirin. Popirin je u drugoj rundi demonstrirao svoju snagu, rešivši meč sa Pedrom Martinezom u tri lagana seta, rezultatom 6:2, 6:4, 6:0.

Australijski teniser Aleksej Popirin beleži impresivan uspon na svetskoj teniskoj sceni. On je već treći put ove sezone zakazao duel sa Novakom Đokovićem na Grend slem turnirima. Njih dvojica su se susretala i na Australijan Openu i na Vimbldonu, gde je Đoković izašao kao pobednik oba puta, nakon nešto veće borbe.

Foto: www.profimedia.rs

Aleksej Popirin

Popirinov stil igre kombinuje snagu i preciznost, što ga čini veoma zahtevnim protivnikom čak i za najbolje tenisere sveta. Njegova sposobnost da brzo rešava mečeve, kao što je to učinio protiv Martinez, pokazuje da će Novak Đoković imati izazov pred sobom u narednom duelu.


Novak Đoković je do sada demonstrirao izuzetnu formu na US Openu, ali će morati da se pripremi za intenzivan meč protiv Popirina, koji će sigurno želeti da iskoristi priliku da se suprotstavi svetskom broju jedan i pokaže svoje veštine pred globalnom publikom.

Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju naredni meč Novaka Đokovića na US Openu, dok se svetski mediji bave analizom potencijalnog ishoda duela sa Aleksejem Popirinom. Uzbuđenje raste kako se turnir bliži svom vrhuncu, a Novak Đoković nastavlja da inspiriše svoje navijače širom sveta.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading