PRE GODINU DANA... Đere se PRISETIO prethodnog meča sa Novakom i OTKRIO zašto je Đoković favorit!

Autor:

Sport

27.08.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniseri boriće se za 3. kolo US opena.

PRE GODINU DANA... Đere se PRISETIO prethodnog meča sa Novakom i OTKRIO zašto je Đoković favorit!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Laslo Đere

Srpski teniser Laslo Đere ostvario je iznenađujuću pobedu nad Janom Lenardom-Štrufom iz Nemačke nakon pet setova na US openu.

Rezultat je bio 3:2 (po setovima 6:7, 6:1, 6:7, 6:4, 6:2) u korist Srbina, a sam meč trajao je gotovo tri sata i 45 minuta. Ovaj trijumf otvorio je put Đereu da se ponovo susretne sa Novakom Đokovićem, najboljim teniserom u istoriji.

Nakon pobede, izrazio je verovanje da će se fizički oporaviti i biti spreman za nadolazeći duel sa Noletom. Podsetio se njihovog susreta od pre godinu dana, kada je Đoković uspeo da slavi sa 3:2 u setovima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

- Pre godinu dana smo isto igrali. Nema tu šta sad puno da se kaže, verujem da ću se fizički oporaviti i biti spreman za taj meč, nadam se da će i ruka biti dobro. Svi dobro znaju ko je Novak Đoković i šta je postigao u tenisu, brojke su, naravno, na njegovoj strani, ne samo protiv mene nego protiv bilo koga da igra, tako da, šanse vam nisu sjajne kada je on sa druge strane - rekao je Laslo.

Đere je opisao kako je danas par puta pomislio da je kraj i da nema nikakve šanse protiv Štrufa, ali je na kraju ipak uspeo da preokrene i pobedi u pet setova.

- Evo, danas sam se opet uverio da je ovaj sport vrlo čudan, par puta mi je došlo maltene da spakujem torbe i da odem kući, kako je sve izgledalo, a onda na kraju sam preokrenuo i dobio u pet setova. Prošle godine sam igrao jako dobar tenis, bio u dobroj formi, on isto, uspeo sam da odigram tad dobar, jako dobar meč protiv njega. Treniram ovde sedam dana, to je bilo prilično katastrofalno, danas sam pokazao, mislim danas sam trenirao kao da sam bio druga osoba u odnosu na prethodne dane, kako je sve to je izgledalo na treninzima. To je dosta počelo da liči na mene, kako znam da igram. Tako da ne znam šta da kažem, samo se nadam da ću odigrati svoj maksimum i da će biti dobar meč, videćemo - istakao je Đere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading