REČI KOJE JE ČUO CEO SVET! Novak se OGLASIO i u TRI rečenice sve OBJASNIO!

Autor:

Sport

27.08.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković rutinski prošao u drugo kolo.

REČI KOJE JE ČUO CEO SVET! Novak se OGLASIO i u TRI rečenice sve OBJASNIO!

Foto: US Open

Novak Đoković

Posle pobede u prvoj rundi US opena, Novak Đoković se oglasio na društvenim mrežama izražavajući svoje oduševljenje povratkom na jedno od najspecijalnijih mesta za njega - terene "Artur Eš" stadiona.

Nole je u tri seta savladao Radu Albota iz Moldavije (6:2, 6:2, 6:4) i nastavio put ka rekordnom 25. Grend slemu.

U narednom kolu, Novaka Đokovića očekuje izazovni duel protiv našeg tenisera, Lasla Đerea. Ovo će biti sigurno zanimljiv meč za ljubitelje tenisa, a publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se rekorder po broju grend slem titula snaći protiv svog velikog prijatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Sjajno je vratiti se na Eš. Veoma specijalno mesto za mene. Runda 2, idemo - oglasio se Đoković na Instagramu posle duela i poslao poruku svojim navijačima.

Iako nije blistao na startu turnira, Novak Đoković je uspeo da odigra dovoljno dobro kako bi osigurao pobedu. Njegovo iskustvo i mentalna snaga su se još jednom pokazali kao ključni faktori koji ga vode ka uspehu.

S obzirom na to da je Novak poznat po svojoj sposobnosti da se izbori sa izazovima i prilagodi svoju igru protivniku, sigurno je da će meč sa Laslom Đereom biti uzbudljiv za gledanje.

Đokoviću je put do finala u manjoj meri olakšan, budući da je njegova potencijalna "mina" u polufinalu, Holger Rune iz Danske, pretrpeo iznenadan i ubedljiv poraz od domaćeg takmičara, Amerikanca Brendona Nakašime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading