NOVAK SE PRIPREMA ZA NAPAD NA OLIMPIJSKO ZLATO! Evo sa kim je Đoković odradio TRENING! (FOTO)

Autor:

Sport

21.07.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser u Parizu juri jedini trofej koji mu nedostaje.

NOVAK SE PRIPREMA ZA NAPAD NA OLIMPIJSKO ZLATO! Evo sa kim je Đoković odradio TRENING! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Posle poraza u finalu Vimbldona, od novog-starog šampiona Karlosa Alkaraza iz Španije, najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno boravi u Crnoj Gori, kako bi započeo pripreme za Olimpijske igre koje će se održati u Parizu.

Pošto je proveo nekoliko dana odmora sa porodicom, rekorder po broju Gren slem titula je krenuo sa intenzivnim treninzima, a njegov sparing partner bio je Filip Bergevi, 129. na ATP listi u dubl konkurenciji.

Srpski as je doživeo povredu tokom učešća na Rolan Garosu i operisao meniskus, Novak je brzom rehabilitacijom uspeo da se vrati na teren. Sada je spreman da se bori za svoj životni san - osvajanje zlatne medalje na najprestižnijem sportskom planetarnom takmičenju.

 

 

Pre početka priprema, Novak je uživao na jahti i družio se u Kotiru sa teniskom zvezdom Marijom Šarapovom. Takođe, ispunio je želju srpskom fudbaleru Danijelu Aleksiću, pokazavši svoju velikodušnost i spremnost da pomogne drugima.

Novak Đoković je izrazio svoju želju da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a ovo takmičenje mu je posebno važno, budući da je do sada osvojio bronzu u Pekingu 2008. godine, zatim četvrto mesto u Londonu 2012. i Rio de Žaneiru 2016, kao i četvrto mesto u Tokiju 2021. godine.

 

 

Podsetimo, najuspešniji u istoriji "belog sporta" je dva bio akter OI u Riju i Londonu, ali je oba puta bio zaustavljen, od Argentinca Huana Martina del Potra, a potom i od Španca Pabla Karenja Buste u meču za bronzanu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading