NOVAK U SUZAMA! Razlog su Olimpijske igre u Parizu!

Autor:

Sport

21.07.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as ovo nije očekivao.

NOVAK U SUZAMA! Razlog su Olimpijske igre u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Pristalice "belog sporta" veoma su uzbuđene pred početak teniskog turnira na Olimpijskim igrama, a svi pogledi su uprti u Novaka Đokovića. Iako je tokom protekle sezone imao izazove, jedino što mu nedostaje u njegovoj bogatoj karijeri jeste zlatna medalja sa najvećeg sportskog planetarnog takmičenja.

Problemi su se nagomilali za Đokovića, posebno nakon operacije kolena pre mesec i po dana. Iako je stigao do finala Vimbldona, gde ga je savladao mladi Španac Karlos Alkaraz, koji je nedavno trijumfovao i na Rolan Garosu. Mnogi ga vide kao glavnog favorita za osvajanje najsjajnijeg odličja.

Prema analizama portala "Tennis 365", momak iz Mursije se ističe kao glavni favorit za osvajanje zlatne medalje, pod uslovom da nije umoran od svojih nedavnih podviga.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Karlos Alkaraz

Sa druge strane, predviđanja za Đokovića nisu tako optimistična, s obzirom na njegove izjave o trenutnom nivou igre u poređenju sa "Karlitosom" i Janikom Sinerom. Izalijan se takođe izdvaja kao potencijalni osvajač medalje, ali ne zlatne.

Pored njih, kao glavnog izazivača španskom teniseru, pominje se i Nemac Aleksandar Zverev, branilac zlatne medalje iz Tokija koji je nedavno igrao i u  finalu Rolan Garosa.

- Zlato za Alkaraza, suze u Parizu za Đokovića - piše u naslovu ovog portala.

Da li su se prevarili i doneli rane zaključke, saznaćemo već posle takmičenja u "gradu svetlosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading