MEGASENZACIJA! Ova VEST će sigurno OBRADOVATI Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

19.06.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tome se niko nije nadao.

MEGASENZACIJA! Ova VEST će sigurno OBRADOVATI Novaka Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Trenutno peti teniser sveta, Danil Medvedev, doživeo je iznenađujući poraz od Žižena Žanga u drugom kolu Halea rezultatom 1:2 (po setovima 3:6, 6:2, 6:7).

Medvedev nije uspeo da odbrani četvrtfinale ovog turnira iz prošle sezone, pa će od ponedeljka izgubiti značajan broj bodova, što ide u prilogu najboljem u istoriji Novaku Đokoviću koji trenutno na trećem mestu ima 1.875 poena više od ruskog asa.

Nakon pobede nad Medvedevom, Žižen Žang će se u narednoj rundi suočiti sa Kristoferom Jubenksom iz Sjedinjenih Američkih Država. Ovo će biti izuzetno zanimljiv meč za sve ljubitelje tenisa, imajući u vidu neizvesnost koju je Žang pokazao u meču protiv Medvedeva.

Foto: www.profimedia.rs

Danil Medvedev

Nakon ovog iznenađujućeg poraza, teniski svet sigurno će biti pun komentara i spekulacija o tome šta je dovelo do poraza petog tenisera sveta. Mnogi će biti zainteresovani da čuju i reakciju Danila Medvedeva na ovaj meč, kao i njegova očekivanja za naredne turnire.

Iako je poraz od Žanga iznenadio mnoge, teniski svet će sigurno sa nestrpljenjem očekivati naredne mečeve i pratiti dalji razvoj događaja na turniru u Haleu. Ova neizvesnost i iznenađenja su ono što čini tenis tako uzbudljivim za pratiti.

Podsetimo, titulu u Haleu brani Aleksander Bublik iz Kazahstana, koji je prošle sezone savladao Mededevovog kuma, takođe Rusa Andreja Rubljova, sa 2:1 (6:3, 3:6, 6:3).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading